Merhaba arkadaşlar,
İki gündür Türkçe motorsiklet forumlarını gezmeye başladım. 10 sene öncesine nazaran motorsiklet konusunda güzel gelişmeler var gibi. 1994'de 16 yaşındayken bir MZ 251 ile başlamıştım. Bundan bir sene sonra üniversite için Ankaraya gitmem gerektiğinden MZ de elden çıkarıldı. 4000KM gibi birşey yapabilmiştim topu topu.
10 sene aradan sonra bir iki ay önce 2001 model bir Suzuki SV650 aldım. Yağ değişimi sırasındaki komplikasyonlardan (tıbbi bir terim ) dolayı şu anda tamirde ama bir iki gün içinde sorunsuz alacağım.
Normalde forumlarda "alamancı' muamelesi görmemek için nerede yaşadığımı söylemem fakat iş motorsiklet olunca yakında yaşayan kişilerle tanışmak çok avantajlı oluyor. Bir kaç senedir Hoboken, NJ - USA 'de yaşıyorum. Manhattan'ı "bilen izleyiciler için söylüyorum", Hudson "Irmağı"nın diğer yakası oluyor burası.
Neyse. Bir kaç sene sonra dönme planlarım var. Şimdiden Türk piyasasını takip edip, bir kaç tanışıklık oluşturmayı umuyorum.
Bu tanıtımı ikiteker.org'a yazacaktım ama malesef üyelik sistemi tek tek kontrol edip onaylamaya dayanıyor ve adminler tatilde gibi.
Herkese kazasız belasız zevkli sürüş günleri dilerim.
Az kaldı unutuyordum. SV650 (sanırım oralarda Bandit olarak geçiyor)'nin resimleri için http://altunergil.org/gallery adresine bakabilirsiniz.
Bu arada.. Motorla gezmek ve keyfini çıkarmak için çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz, kıymetini bilin.
İyi günler.
Oktay