baba bunları satıyormusunuz helali neyse verip bizde alabilirmiyiz ayrıca ÇALIŞMALAR çok iyi
gogo23 kardes bunlar benım çalışmalarım ve tabiiki müşterilerim var,yani satıyorum,ihitiyacın oldugunda yardımcı olmaya çalısırım
sağol kardeşim ilgin için teşekkür ederim inşallah müşterin oluruz ilerde
Arkadaşlar ufak bi kampanya hazırladım,Bana ilk özel mesag atan arkadasın kaskını bedava boyayacagım(boya masrafına)ama sadece 3gün için gecerlıdır,iş yogunlugum hafifledi herkesın gönlü olsun ıstıyorum.hadi görüşmek üzere
hoşgeldin.........................................
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
Arkadaşım çalışmların güzel ama blogunda telfonunu bulamadım . Sanat tamam ama pazarlama zayıf . Bir örnek çalışma yaptırmak istiyorum fiyatta anlaşırsak .
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Hoşgeldin siteyi inceledim harika ellerine sağlık, güzel şeyler çıkmış ortaya tekrar tebrikler.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
sagolun tesekkürler hosbulduk
aramıza hoşgeldin başarılarr
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
sagol hosbulduk mert,iletişim sıkıntısı yasadıgımız için burdan veriyorum arkadaslar
msn:organic_@hotmail.com
cep:0536 337 65 94
görüşmek üzere
merhaba yiğit hoş geldin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
merhabalar hosbulduk
Osmanlı arması, Şanlı Türk bayrağımız ve Ulu önderimiz Atatürk ile ilgili yaptığın çalışmalar çok hoşuma gitti. Başarılarının devamını dilerim. Umarım bir gün bu işlemi yaptırabilirim ve içlerinde bu 3 nesnenin olmasını isterim.
Bu arada aramıza hoşgeldiniz.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
sagol iyi dileklerin için,arkadaslar bı kask bedava boyayacagım motosıklet.net kullanıcılarına ,bana ulaşırsanız detayları konusuruz
görüşmek üzere
Hoşgeldin arkadaşım
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
merhaba selamlar
hosbulduk
selamlar.
nacizhane bir kaç öneri.
stencil çalışırken bukadar yogun boya basma . konturleri belirleyip sakince! zemin rengine yedir.
airbrush karakter sahibi bir alettir acele sevmez agır ve sakin çalışmayı sever.
boya hazırlarken bolca hazırla . yetmez ve yeniden hazırlaman gerekirse aynı rengi tuturmak çoook ugraştırır. tabiri cayiz ise sırıtır.
ve freehand çalışmaya özen göster derim.
kolay gelsin görüşmek üzere
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)