selam ben orhan erdek'tenim siteye motor almadan üye olmuştum amam internet olmayınca fazla giremiyordum şimdi hem internet hem motor var artık burada aktif bir kullanıcıyım herkese kucak dolusu selam
selam ben orhan erdek'tenim siteye motor almadan üye olmuştum amam internet olmayınca fazla giremiyordum şimdi hem internet hem motor var artık burada aktif bir kullanıcıyım herkese kucak dolusu selam
aleykümselam dostum, hoşgeldin.motorunda internetinde hayırlı uğurlu olsun umarım sabaha kadar internet basında uykusuz kalıp sabah o motora binmezsin ikisi bazen cok yararlı yada zararlı olabilir internetteki hareketler falan aman.. allah cümlemize kaza bela vermesin(amin, buarada herkesin ramazanı hayırlı uğurlu olsun)
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoş geldin
Hoşgeldin Muzurkedi, darısı başıma inşallah.
İnternet tamam ama hani nerde motorum?
Muzurkedi hoşgeldin aramıza, ikiside büyük eksiklikmiş, ikisini de gidermişin.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
Hoşgeldin arkadaş. Kanuni Cheetah'ın hayırlı olsun. Sürüş izlenimlerini bizimle de paylaşırsın umarım...
hoş geldin aramıza kardeş motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız ve dikkatli şürüşler
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Muzurkedi,
aramıza hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Muzurkedi hoşgeldin.
Erdek'te de bir ayağımız oldu sayende.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
hayırlı olsun dostum kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim seneye oralardayım hafta sonları umarım görüşmekde kışmet olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)