Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

merhaba.ben motorları (race) çok sevipte ehliyet alamayan biri olarak herkese merheba

REKLAM ALANI
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Hoşeldin kardeşim,
    Sabretmeyi başarabilirsen,azimle çalışır ve birazda tutumlu olursan, bence olmaz diye birşey yok
    Sürücü belgesini taksitle alabilirsin ve geriside aynı şekilde.......tabi evdeki ailenin ihtiyaçları herşeyden öncelikli olmalı ihtayaçlar sıralamasında.....

Bir soru bu arada. her hangi bir sınıf sürücü belgen varmı?
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    18 den gün alalı 1ay falan oldu işte ben hemen alacaktım ehliyeti.alamadım sabredebilirsem 19 a girince hem b hemde a2 alcam.
    Babamda bana dioki 22 ye gelince h kamyon tır ehliyeti olan ondan alalım dıo.
    Kendisi kamyoncu olduğu için.

Motosikleti
    kanuni racer200
    ben 2 seneden berı motosiklet hayalimi 2 ay önce gerçekleştirdim ancak trafıge devamlı cıkmıyorum otoparkda motosiklet.. temmuz un 5 ınde sınava girecegım sabrın sonu selamettir her şeyde bir hayır vardır. arkadaşlar
    Dört teker bedenimi iki teker ruhumu taşır...!:farao:

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    parası buyuk problem zamanı daha buyuk problem 3 ayda alabiliosun ehliyeti :D mesela 5 temmuzda sınav var bu sınava girmen için en son 9 haziranda kayıt yaptırman gerekio gecti biraz zaman ama :D 5 temmuzda sınva 26 temmuzda direksiyon sınavı 1 hafta meb de onaylama için bekliyor dosya sertifika geldikten sonra emniyete gidiyorsun 2 gunde seni orda bekletiolar agustosun 6 sında felan ehliyetine kavusabiliosun arkadaşımda alıo ehliyet bayagı bi problem ama o 450 ytl ye mal edio b ehliyeti oldugu halde senin ki yine ucuzmuş :D
    ha birde söyle bi durum var sakın yanlış anlama ama motosiklet hele ki 600 cc ve uzeri olanlar biraz masraflı herhangi bir parcası 100 ytl den baslıyor en azından 1 yag değiştirmen 120 ytl yi bulabiliyor 4 buji değiştirmen 300 ytl yani senin anlayacagın acele etme istersen durumunuzun duzelmesini bekle bence
    ::tutkuy::

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)