Merhaba arkadaslar.
Diger tanisma mesajlarindan yola cikarak ayni sekilde merhaba demek istedim. Amerika'da, Pennsylvania eyaletindeyim.
Guzel sohbetleri paylasmak dilegiyle.
Metin
Merhaba arkadaslar.
Diger tanisma mesajlarindan yola cikarak ayni sekilde merhaba demek istedim. Amerika'da, Pennsylvania eyaletindeyim.
Guzel sohbetleri paylasmak dilegiyle.
Metin
[b][color=red][size=3]Never argue with idiots. They will bring you down to their level, then overwhelm you with their experience.[/b][/color][/size]
Selam Turkish Hunk Aramıza Hoşgeldin
Merhaba swal,swalbard adlı üyeden alıntı
walla oyle servetlik bir durum yok. Siradan bir Amerikalinin yaptigi hatayi yaparak sifir bir araba icin kucak dolusu para odemek ve iki sene icerisinde arabanin degerinin neredeyse nasil sifira dustugunu izlemektense en iyisi (eger arabadan filan anliyorsan tabii) cok daha az paraya caninin istedigi bir cok hiz makinasini almak. Yani arabalarin filan cabuk deger kaybetmesi durumundan faydalanarak az para harcayarak istedigin butun oyuncaklari filan alma durumu. Tabii ki kullanilmis oluyor genelde ama cesit olsun hesabi iste .
Selam skullhunter, hosbulduk. Sicak merhaban icin tesekkurler (ben olunce kafatasim senin gibi birine yar olur insaallah) .Skullhunter adlı üyeden alıntı
[b][color=red][size=3]Never argue with idiots. They will bring you down to their level, then overwhelm you with their experience.[/b][/color][/size]
Hoşgeldin Turkish Hunk
hoşgeldin, avatardaki sağ üstteki arabayı tanıyamadım nedir o?
welcome welcome
:bestmt:
anladımmmmmTurkish Hunk adlı üyeden alıntı
tekrar hoş geldiniz!!!!
Turkish Hunk,
Komsu hosgeldin forumumuza...
Ben NY da yasiyorum, bana bir mail at..yakinlardaysan arada gorusuruz...memnun olurum. Ancak onumuzdeki 15 gun bir yolculuga cikiyorum, buaralarda olamayacagim.
DD
hoşgeldin...
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
Ooo 2 amerikalı oldu aramızda
Hoşgeldin
DBTYSG
ggoooooooodmorning Pennsylvania
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Üçleyelim madem o zaman. Hoboken, NJ'den Oktay. Aynı foruma tanıtım bilgilerimi giriyorum az sonra.murrat adlı üyeden alıntı
GSX-R 1100 aFFetmEz....
hoşgeldin abi. profilin çok etkileyici. o resımdeki motorun markasını cıkaramadım?? yoksa senın motorunmu
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)