benimde fazla bilgim yok yeniyim motosiklet hakkında ama bilgisi olan arkadaşlarımız çok bende doğru bildiğim kadarıyla anlatırım.
benimde fazla bilgim yok yeniyim motosiklet hakkında ama bilgisi olan arkadaşlarımız çok bende doğru bildiğim kadarıyla anlatırım.
MERHABA ve HOŞGELDİN bu kader kaderci olma derim bu yaşta
isabet oldu demekki gerçekten çok kötü haldeyim dostlarım sırtımdan vurdu akşamdan beri forumu takip ediyorum kendimi motora verdim
aleyküm selam hoş geldin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileği ile forumda iyi eğlenceler...
Ercan aramıza hoşgeldin kardeşim.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
hoşbulduk arkadaşlar......
Ercan Kardeş malum bu yaş tam delikanlılık çağı....Önce ehliyetini al. Hız yapma. Arkanda ailen oldugunu unutma. Biraz karamsar yazı oldu gibi....Motorunu güle güle kullan..Aramıza Hoşgeldin.
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
aleyküm selam hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Aleykum Selam Hoşgeldin Ercan kardes motorunu alda gel bursaya dogru takılırısS.Sımdılık HOSCAKAL..
aleyküm selam,hoşgeldin ercan
hoş bulduk beyler.dükkanda yatıyo bi tane innova ama hiç binesim yok daha çok arabayla geziyorum dylan ıda o yüzden düşünüyorum sadece düşünce ama aşık oldum sürünce inkar etmiyeyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)