selam denizin kızı hoşgeldin benim sana tavsiyem yamaha ybr125 hazır beldeyamanında kampanyası var sitesine bir göz at derim iyi forumlar..
selam denizin kızı hoşgeldin benim sana tavsiyem yamaha ybr125 hazır beldeyamanında kampanyası var sitesine bir göz at derim iyi forumlar..
msn:meslay1981@hotmail.com
oh ya nerde kaldın.
neyse geldin sonunda. yapma bi daha böyle ama.
Geleli bir kaç gün olmuş. Hoşgeldin. Katılımcı olman ve motoruna, ehliyetine kavuşman dileği ile hoşcakal.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yalnız, patlama yapan tek tanışma başlığı bu galiba
bu neki aral loli nin topiğini görmedin sen baktılar olmuyo 10 uncu sayfada kitlediler topii
ama arkadaşımıza hoşgeldin diyerekten şimdiden alacagı ehliyeti ve motoru için hayırlısı olsun diyorum
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Hoş gelmişsen Denizin kızı katılımcı olman dileğiyle umarım güzel vakit geçirerek motosiklet konusunda bilgilenirsin...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
öncelikle hoşgeldin, sonralıkla nedir bu bayan hoşgeldin başlıklarında geyik çevirmeler hala anlayamıyorum (welcome mt smirnof and aah ne demekse )
tarzını cruiser olarak belirlemişsin zaten, bütçende 5000 ytl civarı ise
bir arkadaşın tavsiye ettiği gibi hyosung gv250 ile başlayabilirsin, satarken de düşük cc olduğu için rahat satılabilir
en500 ile de başlanır başlanmaz değil yaygın bir motor ama üstteki alternatifi bir araştır derim
ilerde zaten motor dünyasına iyice girdikçe aa bunun çıplak olanı varmış değişik oturuyosun , aa enduro ile acaip gezerim falan diyeceksin
e yuh artık
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hoşş geldinnn....
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
hoşgeldin sefalar getirdin aramıza ve doğru adrese.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Urfalı ne adamsın yawss
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Hoşgeldin
Bu denizkızları nası hep bu kadar güzel oluyo? Benim bildiğim tuzlu su cilde pek iyi gelmez aslında
Sen denizkızı olduğun için mi güzelsin yoksa güzel olduğun için mi denizkızısın?
Bence ilk motorun kaliteli olsun. Cbf150 ile acemiliğini iyice at, daha sonra istediğin motor tarzına zamanla karar verirsin. Cbf150 kullanan her motoru kullanır. Bi sıkıntı yaşamazsın. Ben 3 ay kullanmama rağmen aldığım fiyata sattım, zararın da olmaz. Çok tutulan bi motor, parçaları ucuz, acemilik döneminde bu motor her şeyiyle biçilmiş kaftan.
Sevgilerle...
bana sorarsan tarzını karşı tarafa aktarıcak bir motor al ve aramıza hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
ramıza hosgeldın denizin_kizi
booş kooooooooooyyyy gitsin
hoş gelmiştir artık heralde hmmm
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Hoş geldin motor isimlerini öğreniyorsun heralde Hepimiz böyle başladik umarim istediğini alirsin
;)
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)