hoşgeldin!!!!!!!
önce ehliyet ve korumalar sonra motosiklet.cbr 125 tavsiye ederim.vura kıra öğren
Orgazma Dudak Büktürür
gerçekten öncelikle bir siteyi incelesem ve kursa başlasam çok daha iyi olacak. keza söylediğiniz markaların çoğunu bilmiyorum bile. kötü hissettim.
bu arada tüm hoşgeldinlere teşekkürler diyorum ve yardımlar için çok saolun. umarım bir seneye kadar ben de birilerine sizn gib tavsiyelerde bulunabilirim
hoş bulmak umudyla gelmiştim ve hoş buldum arkadaşlar. herkese iyi geceler)
yolda olmak yokda olmaktır
Rana MErhaba ARamıza Hoşgeldin Öncelikle.. Ve motosiklet Dediğimiz İki Tekerlekli Serüvene Chopperla Baslıyacak olman gerçekten Güzel.. Şunu İfade ETmeliyim ki Bende Bir Chopper kullanıcısıyım... İlk ETapta En500 le Baslamak epey bi zor olur senin için... bence Daha Çok V motorlu bir Motosikleti Tercih edersen İsabetli bir Atış Yapmış olacaksın .. Bİsan Lİfan Yamaha Vİrago 250 seni Tatmin eder Kanımca..
Ayrıca Boyun Kaç Acaba Ona göre bi Tavsiye Yapalım...
Aramıza HoşgeLdin Kalıcı VE DAim Olman Dileğiyle..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
eger hız sevmıyorsanız kaliteli bişey arıyorsanız bence VESPA lx 50 alın =)
hepsini not alıyorum. internetten fiyat araştırması yapacağıma arkadaşlar. boyum 165. bu arada ehliyet sınavında dikkat etmem gereken bişi varsa da sölerseniz yine mutlu olacağm
öncelikle merhaba umarım bu sitede kalıcı olursun motor tutkusu başka bir şey bir kere insan seleye alışınca hiç kalkamıyor üzerinden çin malı asla tavsiye etmem çünkü yeni başlıyorsun soğuma. 250 cc den büyük bir şey düşünme şimdilik ve kullanım kolaylığı ve alçak sele olduğu için chooper tarzını tavsiye ederim
hem bayanlara da yakışıyor
aman çin motorlarından uzak durda ne alırsan al mesela ilk için honda yamaha alabilirsin bu arada aramıza hoşgeldin..
seni denizde niye görmedim hayret hahahahahaha allah soguk bii şakaaa yawww
Honda cbf 250,yamaha virago güzel bence gene sen bilirsin şimdiden hayırlı olsunn
biaz bakındım sanırım çin malı almayacağım. virago tam istediğim modele benziyor ama ikinci el olacak sanırım. keza çin malı olan yakın modeli bilem pahalı.
arkadaşlar tekrar saolu yardımlarınız için. beynim mırmıriç çorbasına döndü sanırım yarın devam edeceğim. herkese iyi geceler dliyorum.
yine cbr-cbf-ybr ciler
cbr150 cbf150vs al demisler
bu arkadasin cruser/chopper tarz hosuna gidiyorsa oyle almalı bence,
belki nikelajları guneste parlarken ruzgarin saclarina vurmasini seviyor, belkide sesini seviyor, gorunusu seviyor yada...
sonucta ne tarz seviyorsa oyle almalı heves meselesi bu isler
scooter/racing/commuter onermek biraz abes.
ben cinlide tavsiye ederim ama cinli motorlar markalar gibi guven vermiyor uzun yolda yolda kalabilirmiyim diye his olusuyor seni gercekten yolda bırakmasada boyle bir his hep var
birkac kisi soylemis benim bir arkadasimda var bende yarimsaat filan kullandim
bisan lifanın 250cc chopper i var
yamaha virago nun 1e1aynısı kullanan arkadas cok memnun guclu ve guzel bir motor
bunun disinda marka olarakta hyosung gv250yi tekrar ediyim
ehliyet uygulama sınavına gireceksen motora hic binmediysen
bir sccooterda pratik yap, sınavda 5dk scooter sureceksin,
scooterla dengeyi filan ogren (hicbilmiyorsan), gece bos bir acik alanda donusleri calis yavas giderken denge kaybolur yavas giderek donmeyi dene kalkıs ve frenleri calis 2ayri sefer 1-2saat calisirsan iyigecer
simdi calismadan git geciriyor diyen arkadaslarda olacaktır
ama hic deneyimin yoksa biraz motorla pratik yapmanı ben sana tavsiye ederim
yine hit bir topic , bakalım konuyu kitleme şerefi hangi mod'a düşçek.
Bence Pro kilitler,varmi iddaya giren
ha unutmadan yaziyim,hoşgeldin ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Topicin neden hit oldugu konusunda hepimiz hemfikiriz sanirim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Acin Turkiye'nin onunu!
DUR - DU - RA - MAZ - SI - NIZ!
= = = Be Aprilia racer! = = =
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)