Merhaba, yıllardır içimde yaşadıım tutkumu gerçekleştirme adımımı attım ehliyetimden önce motorumu almayı planlıyorum, kararsızlık ve bilgisizlik durumunu üzerimden atmam gerek dedim ve aranıza katıldım
Merhaba, yıllardır içimde yaşadıım tutkumu gerçekleştirme adımımı attım ehliyetimden önce motorumu almayı planlıyorum, kararsızlık ve bilgisizlik durumunu üzerimden atmam gerek dedim ve aranıza katıldım
find yourself
Aramıza hoşgeldin, umarım kalıcı ve katılımcı olursun
Bence ehliyetten önce motosiklet alma fikrini tekrar düşün
Yeni gelenler bir seferlik motosikletleri yıkıyor, haberin var dimi
hoşgeldin berna arkadaşım... burada aradığın herşeyi bulacağına eminim... mutlu kal
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
yahu ehliyetten önce alma amacım onu sevip okşamam arada apartman bahçemizde gezinmem neden kötü düşünüyosunuz :D
find yourself
yhaa uf tomom ağustosa kadar siz vızır vızır yanımdan geçerken bende bakınırım arkanızdan napim
find yourself
Artçı ol
aramıza hoşgeldin
umarım kalıcı ve katılımcı olursun
sen kıyafetlerini tamamla seni artçı alacak çok kişi çıkar meraklanma
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
yhaa çok kötüsünüz ama farkındamısınız
find yourself
Hoş geldin arkadaş. Katılımcı olman dileğiyle.
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
hayydi hayırlı sürüşler....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
aramıza hoş geldin.....cat:
dostlar acı söylermiş kötü değiliz iyiliğin için büyüdüğün zaman anlayacaksın
aramıza hoşgeldin. arkadaşlar haklı önce koruyucu malzeme ve ehliyet sonra motosiklet almak çok daha akıllıca olur. çünkü kapında bir motosikletin varsa binmeden duramazsın rüzgar seni çağırır
tomom deneyimli sözü dinlicem
çok mutluyum aranızda olduumdan. yakınlarımdan kimse desteklemiyo bu isteğimi. en azından burda kendimi yalnız hissetmiycem herkeşlere hoş bulduk
find yourself
hayatımda izmire hiç gitmedim
find yourself
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)