anaaa vosko berna senin motoruna tostos dedi kalma bu lafın altında
anaaa vosko berna senin motoruna tostos dedi kalma bu lafın altında
Hoş geldin aramıza . Benim sana tavsiyem motosiklet hakkında cok okuman ,o zaman çok dogru kararları kendi kendine verebileceksin.Bu sitede sana faydası olacak bir çok yazıya rastlıyacaksın . Birini sana link olarak aşağıya koydum.
yolun ve zihnin açık olsun.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...astirmasi.html
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Misafiri bilene bir adet tostos sitemizden hediye..Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
@Skull patron forumda...
Heran kilit gelebilir..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
abi tostos nedir ya merakta gomayın bizi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
oyyy tos tos 2 tekerlekli yürümeye çalışan ama pırtlayarak yürüyen egzosundan mavi duman çıkaran arada yolda kalan motor ya da arapa demek. (aslında benim uydurduum bi kelime bu ama hep kullanırım )
find yourself
arkadaslar yeni katılan arkadaslar bayan oluncamı ilgi ve alaka oluyo bizdemi bilgi alabilmek icin bayan ismiyle girmemiz gerekiyo bir hafta önce sitenize girdik yeni honda vfr aldım ve kullanan arkadaslar varmı diye msj attım sadece iki arkadasımız cevap verdi
bilemedin tos tos tospağa demek
ne tarz motosıklet dusunuyorsun? enduro copper race ? vb.. ?
canım kardeşim hatırladııgm kadarıyla ben sana cvp attım ama, ilk konu soru sormussun, ilk önce bır tanısma başlığı aç kendını tanır ve sorunuda iletiver böylece caiz olur, ve konu kıtlenmıs konuyu yanlış yere açmışsın fotograflar bolumune acmıssın baktım ben cvp vermısım ve sana vfr topiğinin linkini vermısım...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Kuyucadısı;
Kilt gelecek dedim ya aha geliyor..Demedi demeyin..
Ulen ben müneccim miyim neyim yaw..
Bazen kendimden şüphe ediyorum valla.
Sende hoşgeldin kardeşim..
Dediğimiz gibi topicden tasarruf yapıyoruz..
Evet şimdi alalım sorunuzu.
Honda vfr mi demiştin.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
hoş geldin hayırlı olsun
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
VaScO1925 nickli arkadasım size tesekkür etmistim zaten sport touring kullananların sayısı cok az ve bununla ilgili sitelerde yok bende sansımı deniyorum sitelerde belki olan arkadaslar varmı diye , berna arkadasım sizden ozur dilerim sizle alakası yoktu sadece dikkat cekebilmekti forum içinde
hoşgeldin holiğan
muratgergerli bu topikte bide tasarruf edersek 10. sayfayı buluruz ayrı tanışma tpiği açması holiğanın daha tasarruflu olur
evet yeni bir vfr aldım kullanan arkadaslar dan rodajla ilgili bilgi alacaktım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)