hoşgeldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileği ile forumda iyi eğlenceler...
Hoş geldin.Önce ehliyet al sonra motor kullanmayı öğren daha sonra motora bin dolaş..Kazanın bedeli ağır olur Allah korusun..Ehliyetsiz araç kullanmanın cezasıda çok ağır...EEE ozaman ehliyet en önemli mesele..
Tabiki ehliyet önemli ben tıfıl tıfıl bahçemde geziniim ehliyet aldım mı tedarikli olayım dedim geçti gitti mesele pışpışladılar beni saolasınız
find yourself
Hoşgeldin berna kalıcı ve katılımcı olursun umarım..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
öncelikle hoş geldin ... senin mesajını okurken ilk kez siteye yazdığım mesajım aklıma geldi hey gidi günler .. duygulandım şimdi
arkadaşlarında dediği gibi önce ehliyet , eğitim sonra motosiklet.. zaten ehliyeti alıncaya kadar epey sürücü kursunda motosiklet kullanırsın merak etme .. yardımcı olabileciğimiz bir husus olursa herzaman yardımcı oluruz cbr 125 topiğinde msn adresim var sormak istediğin bişey olursa prdan ulaşabilirsin
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Bernacım hoş geldin
bende motorumu ehliyetten 2 ay önce aldım azıcık kapıda bekledi beni kerata ama iyi oldu otoparkta bolca binip ehliyet kursunda acemilik çekmedim ehliyetimde tamam artık rahatça dolaşmaya başladım sahil yolunda bolca turluyorum ama daha işe gidip gelmeye başlamadım ehliyet almakla da bitmiyor çünkü birazda trafiğe adapte olmak önemli. ben vitesli almadım scoterle başladım işim kolay anlayacağın sanada kolay gelsin.motor aşkın hiç bitmesin
Teşekkür ederim yandaş bulmak ta hoş
ben vitesli alıcam zaten bi tedirginliim var korkuttu beni ablalar ağbiler bide huysuz huyumu bildiğimden uslu çocuk oliim bu sefer diyorum
find yourself
hoşgeldin bernacıkkk burda yeni bayanlar görmek güzel istanbulun neresindensin?
Hoşgeldin. Ehliyetsiz alırsan sonra motosikletsiz kalabilme ihtimalini düşün. Çünkü dayanamayıp kendini trafiğe atacaksın yakalanırsan motosikletin bağlanacak. Sonra uğraş dur... Sen işini garantiye al. Önce ehliyet, sonra korumalar, sonra da mutlu son.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
senin için evden cıkmıo aksama kadar photoshopta tekere kalkmıs motor fotografı yapıo diolar
konu sahibine gelince motoru ehliyet kullanmaz ama ilk cevirmede motorunu baglarlar 800lira ceza yersin
Allah korusun bi kaza olur haklı olsanda haksız sen olursun bu cok kotu bsy oyuzden al veya alma ama binme ehliyetsiz
bizim demek istedigimiz alırsan binersin duramzsın
true love..
Drift Religion
Erenköy mü benim eski mahalle neresinden
Hoşgeldin
Ne alacaksın karar verdin mi ? A2 den bahsetmiyorum tabii ki.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bende ümraniyedeyim ehliyet işini ciddiye al desteği burda herzaman bulursun
Aramıza hoşgeldin berna......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)