Forumdaki herkese merhabalar. Adım Nevtan. Sakarya'dan bulunan varsa, özellikle de Regal Raptor DADYW DD250 kullanan varsa tanışabiliriz. 25 yaşındayım, web tasarımcılığı yapıyorum.
Forumdaki herkese merhabalar. Adım Nevtan. Sakarya'dan bulunan varsa, özellikle de Regal Raptor DADYW DD250 kullanan varsa tanışabiliriz. 25 yaşındayım, web tasarımcılığı yapıyorum.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
hoşgeldin gencadam,
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Teşekkürler danger0
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
Gencadam, Sakarya'dan gelip geçerken uğramak, tanışmak isterim.
Geçen lubimaya54'e mesaj yazdım sandım meğer gitmemiş, ziyaretine gidemedim, ODUNCU var, zaman konusunda akşam 18.00 de çıkacakmış işten, görüşemedik. Yolunuz düşerse Düzce'de Endüstri Meslek Lisesindeyim. Sezai hoca diye sorarsınız.
Teklifim bütün motosiklet.net üyelerine.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Ben Karasu'da kalıyorum. Adapazarı'na çok sık giderim Sezai Hocam. Yolum düşerse görüşürüz. Motoru alayım, söz görmeye geleceğim. Samimiyetin için teşekkür ederim.
Hoş geldin hocam. İnşallah enkısa sürede makinana kavuşursun.
ama böyle yapma bak sanki bu şartlara uymayanlarla tanışmam gibi olmuş ( öyledemek istemedigini biliyorum.) Burası motorcular dünyası türfarkı yok mesafe farkı yok, özgürlükler alemi bak sereye hocama yarın bizde beraber düzceye, bursaya, ankaraya, izmire heryere gider oradaki kardeşlerle tanışırız.Sakarya'dan bulunan varsa, özellikle de Regal Raptor DADYW DD250 kullanan varsa tanışabiliriz.
Hoşgeldin kardeş.
ODUNCU +1 ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
Hoşbuldum arkadaşlar, ilginize ve samimiyetinize teşekkür ederim. Sakarya'dan olanlar bana özel mesaj atabilirse fırsat bulursak buluşmak isterim. Her başlğa sürekli olarak bakamadığım için sizlerle irtibatı koparmak istemem.
ODUNCU, cümlelerinde dediğin gibi tabii ki öyle demek istemedim sadece o motordan alacağım için, bilgi sahibi olmak açısından özellikle DADYw 250 kullanan var mı diye sordum Mevlana'nın dediği gibi "Gel kim olursan ol gel". Teşekkür ederim.
Gencadam,
aramıza hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin gençadam .
raptordaki son durumun ne kesin alıyormusun .? eğer alacaksan ben siyah derim..
Hoşgeldin
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
Hoşgeldin Gencadam.
The Ruler of Titans
hoşgeldin beya
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Hoşbulduk tekrardan arkadaşlar.
kaldera evet Regal Raptor'da kararlıyım. Ama İstanbul bayii hala siyahları getirmiş değil. Banka kredi sürem dolana kadar sabredeceğim. Aksi taktirde vazgeçmek zorunda kalacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)