skygo hakkında lütfen bilgi veriniz...
Reklamlar
-
Öncelikler herkese selamlar. ben bu siteye yeni üye oldum, öğrenciyim ve motor almak istiyorum ve kafama ve bütçeme uygun olan şimdilik skygo 250 var fakat nasıl olduğunu bilmiyorum kalite anlamında,eğer kullanan ve ya motor hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşmalarını rica diyorum çünkü buna ihtiyacım var hata yapmak istemiyorum.teşekkürler...
Reklamlar
-
bu motor hakkındaki 10 uncu konu oldu vallahi.arkadaşım daha önceki konulara bakmanı tavsiye ederim arama butonundan
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
bu çetmende var 2860 gibi bir fiyat vermişler bir kaç önce gittim toplam 2050 ytl demişlerdi telefon açtım 2600 olur dediler buradan daha düşük fiyata alan varmı acaba alırsamda haybeye para vermiyim.bir de verisi dahil diyo peki bunun içinde alım-satım dahilmi acaba?biliyormusunuz?
-
ben dün tv de reklamda gördüm 1990 ytl ama vergiler hariçtir kesinlikle yine 2000 ytl üstünde bir rakam olur.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
işte bi önceki kampanyada 1499 ytl olarak vermişlerdi reklamı gittiğimde vergilerle 2050 ytl oldu şimdi de vergilerlşe 2860 ytl diyolar fakat alım-satım masraflarıda bunun içinde mi onu bilmiyorum.
-
2860 a o motoru alacağına 3.500 e 0 bisan 250 al.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)