foruma katildim ama kismetse araniza motosiklet sahibi olarakta katilmak istiyorum. ilk moturumu alacam ama karar veremiyorum. honda cbf 250 yimi yoksa yamaha ybr 250 yimi tavsiye edersiniz?tesekkurler
foruma katildim ama kismetse araniza motosiklet sahibi olarakta katilmak istiyorum. ilk moturumu alacam ama karar veremiyorum. honda cbf 250 yimi yoksa yamaha ybr 250 yimi tavsiye edersiniz?tesekkurler
aramıza hoşgeldin öncelikle
kendinden biras bahsetseydin daha güsel olurdu nemesis2 buna önem vermek saygınlığını arttırır diye düşünüyorum katılımcı olman dileğiyle
tabiki yamaha ybr 250 bu arada doğru seçim
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Hoşgeldin Nemesis. CBF250 çok güzel görünüşlü bir motor. Yıbır250'yi göremedim henüz. Biraz pahalı değil mi bunlar sence?
Neyse, ben aklını karıştırmıyayım senin. Bilenlere mikrofonu uzatalım.
Dur dur dur... Son bir şey.. 250 ile başlamak iyi fikir. Hatta 125 bile düşünebilirdin. 600 cc ile başlamaya çalışmaman bile sevindirici bizler için..
Üç boyoz bir kola
h.g .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
aramıza hoşşgeldin.. Ben CBF 250 Derim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
universite ogrencisiyim.cocuklugumdan beri motosikletim olsun isterim ama aileden yana buyuk sikintim vardi.neyse ki inatlarini biraz kirabildim. ehliyeti alali 2 sene oldu ama yazin kiraladigim scooterlar disinda pek bi motosiklet tecrubem yok.kismetse motora kavusunca keyfini surecem
yok yok her turlu fikire saygim var. paylastikca en dogru motosikleti bulacagimi umut ediyorum.
hoşgeldin kararına yardımcı olacaklar bulursun sitede
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
aramıza hoş geldin
beni dinlersen hondadan şaşma adı üstünde h.onda:hayat onda
0538 208 39 04 A (rh)+
motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz
Aramıza hoşgeldin...
Bende CBF 250 derim...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)