ben bu yaz 3. senesi olacak mct 250 kullanıyorum türkiye turu bile yaptım tüm karadeniz iç anadolu ve akdenizi gezdim tık bile demedi. sıfırını almanı tavsiye ederim ve rodajını çok iyi yapar ve bakımlarını aksatmaz isen uzun yıllar keyifle binersin. çok sağlam ve kuvvetli bir motor bu paraya alabileceğin en iyi motor desem yeridir....
Ben MCT mi 27.000km de sattım ve zerre kadar titreşim yok?
Arka dişliyi 3 diş daha ufak taktım ve sorun %100 yok oldu
Herkes sallasın bakalım....
Ben İzmir'li ve İzmir'deyim ama Bisan'ın orada burada fabrika kurduğunu bilmiyordumadres nereymiş pardon
Al birini vur diğerine....Tenceremin dibi kara seninki benden karamı ne işte öyle birşeydi
neyi savunuyorsunuzki? 1 çinli + 1 çinli = 2 çinli ve çin 2 - 0 galip
Motor'u V'miş Sıra'mış mış mış mış somut birşeyler getirin beyler sallamayın. bana bisan Lifanın 27000km ve üzerinde gedininden sözedin ve bugüne kadar nelerin değiştiğinden de lütfen
meydanı boş buldunuz sallıyorsunuz
Bana sorarsanda Türkiye ye getirilen en sağlam çinlilerin ilk 2 sinde Mondial MCT ama detaycılarla uğraşılmaz kardeş.
MCT 100.000km de gitse kimseye yaranamaz! önemli olan görünüm ve bir çuval para harcamak.
Bırak harcasınlarda görsünler bakalım.......
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Merak ettiğin bisan fabrikası değil,ana üretici lifan dır fabrikası Çilimli Yolu/Düzce adresindedir,otobandan çıkıp Düzce'ye girmeden önce Çilimli yoluna sapacaksın,200 m ileride solda.Oraya gittiğinde Türkiye'den hangi" ünlü ve çok sağlam olduğu iddia edilen markalara motor ürettiklerini,
özellikle sor bence,Orijinal belge ve broşürlerinde tanıdık bir çok marka göreceksin.İhtiyacın halinde lazım olur
Dondurma makinası fabrikası ile karıştırma, o Nazilli'de ve İzmir istikametinden girince sağda
ayrıca Düzce'deki fabrikadan 100 m kadar kuzeye gidersen acaip geniş bir meydan var,karşıdaki daglar da güzel yankı yapıyo
google earth ile bakıp bulabilirsin o meydanı da
www.lifan.com.tr düzcede böyle bir fabrika var .
benim şahsi fikrim bisan roadstar mct den çok daha üstün iki motorun da topiclerini inceleyin siz karar verin.
Mct250
öncelikle aramıza hoşgeldin....
soruya geince eğer yeni başlıcaksan imkanlarından dolayı mct... ama biraz dişimi sıkarım diyosan biraz daha bekle çin malı alma... ne kadar parçası kolay bulunsada çin malının 3 kez değiştiriyosun parçayı dierlerinin 1 kez heabını sen yap işte... ben yaptım aynı hatayı mondial 125 zn aldım 2000 ytl 8 aylık bi 2000 ytl de öle harcamışımdır.. ama gidip honda 125 cbr alsaydım 5.500 ytl ama durduk yere bana parça sorunu çıkarmıcaktı en azından...
illede ikisi arasından diyosan 250 mct...
teşkür ediyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)