вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
sitesinde iş yok bu bisanın motosikletinde nasıl olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu sadace benim düşüncem.zeten belirttim görünüş olarak bisan diye ama..yakın bir abim kullanıyor bisanı bir çok sorun yaşadı motorla ilgili.mct'de çıkmazmı sorun ondada çıkabilir sonuçta ikiside çin malı birazda şans işi aslına bakarsanız.amacım arkadaşı bisan'dan caydırmak değil sadece düşüncelerimi söyledim ben.. yanlış anlaşılmasın...
bu arada ben Ledow kullanıcısıyım.. Bunlar Hep Bir Emsal.. Ama En kalitelileri bence Bisan Lifan... Kıyasladım cunku
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
makine oldukça iyi Yakıt konusunda çok cimri öncelikle Çekişi İvmelenmesi Hızı Mükemmel Cok rahat bir Şekilde 130 u görüyor.. 140 gösterge var ; Benim Makinede 160 ı görmüştüm ben mesela... ben Bundan Sonraki motorumu V motor ALıcam Mantık çok farklı çünkü ..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
V tipi motor olayında haklı arkadaşlar titreşim daha az olur, tabi bunda çalışma zamanı sky go daki gibimi arkadaslar? yanı mct pıstonlar aynı anda yukarı cıkıpmı ınıyorr? öyle olmadıgını sanıyorum cunku skygo acayip titreşimli bir makina
http://www.motosiklet.net/forum/moto...0-chooper.html
bu linki incele bisan chopper ahkkında herşeyi bulacaksın burda
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
zorla mct aldirip adamın basını belaya sokturtmayın git v motor al kıyaslama bile
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
çünkü suanda alanların hiç biri satma eğiliminde değillerde ondan.. Herkes MEmnun.. Ben bile SAtmaya kıyamıyorum Bu sezondada Kullanıcam motorumu ... Herkes Aksesuar ve Modifiye Yapmaya calısıyor.. MAkine Zaten İlgi ÇEkiyor.. Dahada İLgi ÇEkici HAle Getirmeye calısıyorlar ..
oylama yapalım.mct diyenler barnak kaldırsın bakimm
Pazar günü uçmakdere yamaç paraşütü şenliklerine gidip gelirken gerek düz yolda gerekse dik,stabilize rampalarda Extrama ve By_star 'ın da tanık oldukları gibi Bisan-Lifan fiyatına göre emsallerinden çok üstün bir motordur.
tabiki tartışmasız V motor Bisan Lifan buna hafta sonu uçmak dere yamaç paraşütü senliklerine giderken savaş abinin motorunda bir kez dağa şahit olduk düşünme bile V motor kaçınılmaz mtc ile kıyaslamaya bile sokma
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)