dınn dınn bn geldim.. bn kimmiyim?? t_gce t_g....//ce
Reklamlar
-
yuppiii şappii... kavştum sonunda buralara...
herkese slmlarrr.... adım tuğçe...29.09.1989 doumluyum...avcılar civarında bn ve düldülü sık sık görmeniz mümkün... eer burdnsanz üç kez kısa kısa kornaya basn bn anlar ve mutluluk turlarına geçerm... zevzekliin bu kadarı yeter... düldül 2007 doumlu ekim 29da gözlerini açmış mondial 125 zn... 3600 km de... hergn bnmle bakırköye gidip geliyo... saolsn can yoldaşm oldu... ama bn ona kardeş alıp cıbırlanmayı düşünüyom... en kısa zmnda ins...
e kısa bn ve düldül... burda olduumuz içn mutluyuz
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aramıza hoşgeldin tuçe.
Birazdan Gürkan() sana forum kurallarını okumanı ve bu şekilde yazamıycanı felan felan sölüycektir, ilk azarını yemeye hazır ol.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
Hoşgeldin Tuğçe,keyifli sohbetler ,yararlı kazanımlar dileriminşAllah en kısa sürede cıbırına da kavuşursun ama düldül kıskanmasın sonra
-
nedir bu telaş gecenin bi yarısı, yıllardır seni tutan biseymi vardı foruma üye olmaman için kavuştum fln
nys hosgeldin
true love..
Drift Religion
-
o msj nece yazılmış
I don't andırstend seni
msjda ne diyo bilmiyom ama tanışma topiğine açıldığına göre hoş geldin demek icap ediyo galiba.
May The Force Be With You
-
kavuştum dememin sebebi son toplantıda bulunmam ama formda üyeliğimin olmaması..anca şimdi kavuşabildim... inşallah merak giderilmiştir..
-
-
eh hoş geldin diyelim ozaman tuçe
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
hoşgeldin tugçe kalıcı olman diliyorum.
-
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin tuçi
Sende diğer tuçi gibisin desene cıbır falan
hay çok yaşa emi bende onu diyecektim
hoşgeldin tuğçe(2)
-
aramıza hoşgeldin arkadasım yakında bende bu mutlulugu yasıcam şimdiden heycanım var kalıcı olman dilegiyle
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
Hoşgelmiş... Tuğçe junior.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
hoşgeldin tuğçe kalıcı olursun inşallah
-
hoşgeldin tuğçe
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
Hoş geldin yazıyla bile telaşını anlatmışsın bravo diyorum. Ama forumda kaçmıyo hani
-
bune hızlı gırıs aramıza hosgeldın
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
aramıza hoşgeldin arkadaşım
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)