Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KAYSERİ'DEN SLM, KIŞKIRTICI EKSOZ SESİNİ DUYMAK İSTİYORUM...

REKLAM ALANI
    enzo_2006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HERKESE SELAMLAR,

OTOMOBİL SESLERİNDEN BIKTIM BUNDAN SONRA MOTOR SESİ DUYMAK İSTİYORUM, AMA DAHA ÖNCE HİÇ MOTOR KULLANMADIM.

KULLANMAYI ÖGRENİP HONDA, YAMAHA GİBİ YARIŞ MOTORLARINDAN ALMAK İSTİYORUM, İLK ÖNCE BÜYÜK MOTORDAN BAŞLASAM NASIL OLUR, KÜÇÜK MOTORLA BAŞLAMAK MI GEREKİR, BEN BU İŞİ KISA ZAMANDA HALLEDECEĞİME İNANIYORUM, TABİ YARDIMCI OLURSANIZ

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    - Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
    - Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    +****************************************+

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Olur hocam hemen şöyle 1000cc lik bi racing al modifiye falanda ettir. Birde amerikan bezinden kendine beyaz bi tulum ( kefende diyorlar )diktir birtek onu giy kasktı korumaydı boşver sonra şöyle trafigin işlek yolun sürate musait oldugu bir yere git ve bas gaza. Yalnız ne butarafta ne öbürtarafta bizimle bi baglantın oldugunu kimseye söyleme.
    Şimdi yazdıklarıma kızdıysan tek birşey diyecegim oku hocam oku buralarda daha önce yazılanları oku. Hadi görüşmek dilegiyle.

enzo_2006, acele etme basakları tek tek çık öyle birden olmuyor bu işler mümkünse scooterla falan başla zamanla yükselt demem o ki cin olmadan adam çarpma

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    hayabusa al zzr ninja da olabilir tavsiye ederim allah yardımcın olsun

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    ODUNCU ve EgeKnn tavrınız hiç hoş değil bence, eğer bilgi vermek istemiyorsanız mesaj yazmayın başlığa. Böyle bi mesajın ne gibi bir AMACI olabilir acaba. Arkadaşımız bu konuda bilgisiz olabilir , onunla bu şekilde dalga geçmeniz doğru mu?

enzo_2006 motosiklete bu tarz bi motosikletle başlamak doğru değil ve tehlikeli. sitede donald_duck ın motosiklete başlayanlara yönelik yazıları mevcut onları okumanı öneririm. ayrıca birçok hangi motorla başlıyacağım başlığı mevcut incelersen iyi olur
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    danger0 dalga geçmedim uslup farklı olabilir fakat ana düşünce arkadaşın yanlış yolda ve fikirde olduğunu anlaması yoksa dalga geçecek bir şey yok bunda yanlış anlamanı istemem klasik şeyler yazabilirdim önerebileceğim motorlarda var fakat direk 1000 lik canavardan bahsedince arkadaş tutamadım kendimi :

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    EgeKnn, niyetinizin kötü olmadığını biliyorum ama bu şekilde yeni birinin hevesini kırabilirsiniz, yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim lütfen
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

jarmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway-Superlight
    Başlangıçta 100 ya da 125 cc.'yi geçme derim. Ama illaki "öleceğim ben sana ne?" diyorsan doğru yoldasın.

jarmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway-Superlight
    Motosiklette küçük kaza yoktur !!!

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    hoşgeldin toprak.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Hoşgeldin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

ozgur_zrolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 elegance
    Dostum hoşgeldin.evet önce 100cc lik bir motorla başlamalısın bence.bir gün bakmışsın ve gerçek bir motorcu olmuşsun.ben düzenli olarak 5 yıldır kullanıyorum ve motorum henüz 250 cc lik.
    MT Motorize07 Antalya Grubu

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    YAWWWWW konu 28-09-2005, 10:23 AM tarihinde açılmış ve adamın o günden bu yana başka mesajı yok.Kim hortlatıyo bu konuları yawwww

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    burda işin en ilginç yanı EgeKnn ve dengerü arasında kenan mod olmadan önce geçen diyalog koptum valla
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    heheheheheheh hakketten yawww bak ben bunu unutmuşum okuyunca şimdi çok komik geldi banada

desertnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    [SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]

beyler benim ilk motorum 83 model PUCH'TU.DAHA sonra 96 model Romet marka 50 cc vitesli motora terfi ettim.sonra bi 250lik yamaha (yarış) aldım 5 yıldır kullanıyorum.Ben sana buişe başlamadıysan hiç bulaşma derim.ama illaki alacaksan önce kendine sor:
    -ben kıvrak birisi olup hertürlü motorlu vasıtayı çok iyi derecede kullanıp en tehlikeli durumlarda bile panik yapmayıp trafikte heyecanlanmam.
    Bu sorunun cevabını verirsen 125 likle falan uğraşma.Kesinlikle umduğunu bulamazsın.Direkt olarak en aşağı 250 ile başla.Çünkü bo motor işi öyle menem bi olayki bana inan 200 yapan motorun olsa bu defa 250 istersin 250 olsa 300 olsa 350........+sonsuz.Yok ben sürat yapmam deme kesinlikle bindiğinde altındaki makina ne olursa olsun limitleri zorlamak isteyeceksin.Ama 125 ile başlama illet olma.

"Düşmanına tavsiye et"(motor) eski bir motorcu sözü.

ayriyetten satlıktır benim makina .arızasını 1 aya giderecem.KAYSERİLİYİM.

hasimhas@hotmail.com

motorhanda Orhan abiye sor.yamaha tzr 250 dersen.

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoş geldin.
    saygı ve sevgiyle kal.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler