eyvallah abi sagolasın yaw hala hayret ediyorum ben tanışma topiği actıgımda bana 15 kişi yazmıştı ama bir bayan acınca millet alıp başını gidiyo muhtemelen bu arkadaşı hiç aramızda göremiyecegiz ama gelene hoş geldin demek lazım
hay alah yaw şimdi hatırladııııımm dilek kısssssss ..sen beni hatırladın mı hadi katılımcı olman dilegiyle tekrardan hoş geldin
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hiç deme kanka ara sıra adanadaki evinde var kozanda yokk adanaya geldikce girer mt yee
sen kal aşk ben giderim buralardan
dilek hoşgeldin,senden başka herkes geyik yapmış ferdanenin kankasıysan motor da vardır sende hemi
bide merak ettim çuvala kozanlıyla kadirliliyi koymuşlar yılan beni burdan çıkarın diye bağırmış neden
sen kal aşk ben giderim buralardan
ya abi o laf kilisliler içinde söyleniyo yalan aslı yok
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
birde kadirli kozan adanayı bozan demişler ama kim demiş bilmiyorum vala ben demedim
adanayı bilmem ama bozuk ismail'i düzeltlier aksine
hoşbuldum gezgin frdndl nin anlattığı kadarıyla benim kalbim dayanmaz burcunun artcısı olmaya
saol canım benim canımı tehlikeye atmadığın için
hoşdulduukk
hoşbuldum kudret bende kozanlıyım kozanda yaşıyorum ne tesadüüff
hoşbuldumm
hoşbuldum demirgürsel
evet sadce adanaya geldiğmde girerim sadce bi de tam çözebilsem şurayı şimdi efendy_iso nun yanındayım o öğretecek bana inş.
tamam bi gün yine gelin bize o zaman öğrtirsiniz sen veya ismail
motorum yok maalesef ama alamamda zaten korkarım ben
kadirli kozan olayı hikaye
yaa onlar hikayye hikayee inanmayın öle hikayelere
onu öyle yazmazlar CNC olarak yazılır kız arkadasın o işlerin içinde olmasına rağmen sen nasıl bilmezsin anlamıyorum ismail yaaa
Hoşgeldin bacı. Ama motordan korkmak olmaz.Biraz ilgilen ve kıyısından köşesinden başla çok keyif alacaksın.
yaa gökçe efendy_iso nun nasıl kullandığını gördükten sonra binemedim motora yoksa niyetlenmiştim aslında ama iso gel deyince vazgeçtim sonra da bi daha niyetlenmedim
hoş geldin dilek kardeş.
dilek kardeşim sen gitmişsin hızlı adamların hızlı motorlarına binmişsin biz endurocular 80-90 ı geçmeyiz bize takıl motosiklet nedemek nasıl binilir öğrenirsin
yaw dilelk ögretiriz sorun degil ama sen ismaille bir alt yapıya başladıysan internet hayatın kaymış demekdir... tüh beeaa dün akşam tem geliyodum bende isonun tükanına ama iso tanır halil abi diye bir komşu var tuturdu real carfur ve metro ya gidelim diye yapıştı yakama kıramadım hobim olarak el aletleri arasına bir daldık ve cıkamadık yok matkaptı yok spiraldi derkene saati gecirdik boşu bosuna bir sürü masrafa girdik seni de göremedik en kısa zamanda gene ziyeret etmek isteriz sizleri ama baştan söyleyim ev sahibi köpekleri sıkı baglasın tamam mı korkuyo zannetmeyin tırsıyorum bünye meselesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)