Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

adana mt ye sesleniş :)

REKLAM ALANI
    frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tesekkürler zion1 kardeş
    Hala anlamayanlar varsa anlatıver....
    bu ne demek şimdii

Alıntı LTF06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet evet adana mt için ayrı gelmesi lazım
    yaane demi özel olması lasım
    şimdi bi toplantı düsenlesek geliyoo die toplantıdan kalkm ''benim amcama gitmem lasım'' dese hoş mu olur demi ama
    sen kal aşk ben giderim buralardan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2006 asya gy 200
    Selam Arkadaşlar
    Nasılsınız Bu Arad Yeni Arkadaşlar Hoşgeldiniz
    :cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:

Farketmez ikiside benim gözüm

ben anladııııııııııııımmm...

tesekkürler zion1 kardeş
    Hala anlamayanlar varsa anlatıver....
    1 - Göz senin olabilir...
    2 - Gözüm,kulağım,ayağım,canım,ciğerim vb. tanımlarını tanımadığın kişilere söylememeni tavsiye ederim...
    (Bide bana asla sakın deme)
    3 - zion1' e anlatıver derken

aramıza hosgeldin dilek .iyi vakit geçirirsin umarım.ayrıca bende kozanlıyım.kozanda yaşıyorum.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kozan sınırlarına LTF06 arkadaş bakıyor özelden msj atarsan sana yardımcı olacaktır ne konuda olursa olsun.

Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Alıntı kudret01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hosgeldin dilek .iyi vakit geçirirsin umarım.ayrıca bende kozanlıyım.kozanda yaşıyorum.
    abi nasıl beceriosunuz bir yılda 2 mesaj atmayı... cevabı acele deil 7 ay sonra bakarım

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı frdndl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz size öle mi yaptık biz geldiğimizde kimse guruptan ayrılıp halasının yanına gitmedi
    akrabalarının yanına ayrı bizim yanımıza ayrı gel geleceksen
    Ben grupdan ayrılım halamın yanına gidecem demedim. Ayırca öyle bişi yapmam zaten. yani Katıldıgım bir aktiviteyi acil durumlar dısında sonuna kadar takip ederim...

Burada benim kendime göre planım söyleydi.

Benim işyerim zaten adanada Ben hergün mersinden adanaya işe gelip gidiyorum (servislee tabiii ) gezi haftası cumartesi gunu motorla gelip mesai bitimi adanaya akrabaları ziyarete pazar gunu ise Adana MT ile Sucuk yemeye... YADA PAzar ADANA MT ile sucuk yemeye gezi sonrası pazar akşamı akraba ziyaretine Pazartesi ise tekrar mesaiye.. Seklinde bir plan yapmıştım kendime. Bakalım nezaman kısmet olacak...

frdndl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    neresindensin kozanın bende kozanlıyım şevkiyeden
    hemşoo döküll

Ben grupdan ayrılım halamın yanına gidecem demedim. Ayırca öyle bişi yapmam zaten. yani Katıldıgım bir aktiviteyi acil durumlar dısında sonuna kadar takip ederim...

Burada benim kendime göre planım söyleydi.

Benim işyerim zaten adanada Ben hergün mersinden adanaya işe gelip gidiyorum (servislee tabiii ) gezi haftası cumartesi gunu motorla gelip mesai bitimi adanaya akrabaları ziyarete pazar gunu ise Adana MT ile Sucuk yemeye... YADA PAzar ADANA MT ile sucuk yemeye gezi sonrası pazar akşamı akraba ziyaretine Pazartesi ise tekrar mesaiye.. Seklinde bir plan yapmıştım kendime. Bakalım nezaman kısmet olacak...
    her daim bekleriz ama sadce bizimle ilgilenmen lasım biz sana taam artık gidebilirsin diyene kadar
    sen kal aşk ben giderim buralardan

hemşoo döküll

her daim bekleriz ama sadce bizimle ilgilenmen lasım biz sana taam artık gidebilirsin diyene kadar
    biz büyük caminin ileride park varya onun karşı arada bi sokak var en sondaki evde oturduk 23,5 gün

abi nasıl beceriosunuz bir yılda 2 mesaj atmayı... cevabı acele deil 7 ay sonra bakarım
    arkadasım ben fazla yazmam ama siteyi çok gezerim özellikle gezi resimlerine bakarım.yıl sonuna kadar iki mesaj daha anca atarım

[QUOTE=frdndl;1076616]neresindensin kozanın bende kozanlıyım şevkiyeden
    hemşoo döküll

bende tufanpasa dan belediye petrolüne yakınız.

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kozan sınırlarına LTF06 arkadaş bakıyor özelden msj atarsan sana yardımcı olacaktır ne konuda olursa olsun.

olm vasco canın sıkılıo heralde...

Motosikleti
    as t1
    [QUOTE=kudret01;1076630]arkadasım ben fazla yazmam ama siteyi çok gezerim özellikle gezi resimlerine bakarım.yıl sonuna kadar iki mesaj daha anca atarım

prensip meselesimi
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

[QUOTE=okayyorukcuoglu;1076657]
    arkadasım ben fazla yazmam ama siteyi çok gezerim özellikle gezi resimlerine bakarım.yıl sonuna kadar iki mesaj daha anca atarım

prensip meselesimi
    ne girionuz adamın özeline yaaaa...

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Dilek bacım aramıza hoşgeldin
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    hemşoo döküll

İlk fırsatta gelmek isterim. Elbetteki gezi sonuna kadar imkanların elverdigi sürece sizinle ilgilenecemm. Peki siz benle ilgilenecekmisiz. Siz evsahibi durumundasınız.

Grup gezilerine hiç katılmadım ama çok duydum. Küçük CC li motorcuları geride bırakanları, Motoru arıza yapanları, lastigi patlayanları geride borakanları vs. vs. vs. bunları cok duydum. Simdiye kadar grup gezine katılmama sebebim de bu zaten.. Benim motorum 150 CC lik honda CBF 150. Bu motorla benim size ayak uydurmam zor olur sanırım. Bu durumda sizin bana uymanız gerekebilir. Yada grupdaki daha küçük CC li bir üyeye uymak zorunda kalınabilir. Nedersiniz yanılıyormuyummm...

İlk fırsatta gelmek isterim. Elbetteki gezi sonuna kadar imkanların elverdigi sürece sizinle ilgilenecemm. Peki siz benle ilgilenecekmisiz. Siz evsahibi durumundasınız.

Grup gezilerine hiç katılmadım ama çok duydum. Küçük CC li motorcuları geride bırakanları, Motoru arıza yapanları, lastigi patlayanları geride borakanları vs. vs. vs. bunları cok duydum. Simdiye kadar grup gezine katılmama sebebim de bu zaten.. Benim motorum 150 CC lik honda CBF 150. Bu motorla benim size ayak uydurmam zor olur sanırım. Bu durumda sizin bana uymanız gerekebilir. Yada grupdaki daha küçük CC li bir üyeye uymak zorunda kalınabilir. Nedersiniz yanılıyormuyummm...
    sen gel gel biz ilgileniriz seninle

adanada nerde calısıosun??

Motosikleti
    as t1
    [QUOTE=LTF06;1076666]
    Alıntı okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ne girionuz adamın özeline yaaaa...
    ben ne giricem ya nereye girdim neoluyor ben nerdeyim ...

lütfü abi kedi istiyorsan göndereyim sana benim motorun üstünde yatmayı adet haline getiren kedi var onu sana kargo ile postalayımmı
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dilek bacım aramıza hoşgeldin
    şimdi çok ayıp ettin muzaffer abi... benim topicime nie hoşgeldin yazmadın

[QUOTE=okayyorukcuoglu;1076681]

ben ne giricem ya nereye girdim neoluyor ben nerdeyim ...

lütfü abi kedi istiyorsan göndereyim sana benim motorun üstünde yatmayı adet haline getiren kedi var onu sana kargo ile postalayımmı
    yok ne işim olur kediyle felan isoyla idare edios işte yettiği kadar kanımca

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...
    hoş geldin dilek bacı bakma sen bunlara hepsi standapcı bunların.
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

Motosikleti
    yok anam sıcakta alerji yapıyor
    hoşgeldin dilek
    KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler