Selam Arkadaşlar
Nasılsınız Bu Arad Yeni Arkadaşlar Hoşgeldiniz
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
aramıza hosgeldin dilek .iyi vakit geçirirsin umarım.ayrıca bende kozanlıyım.kozanda yaşıyorum.
Kozan sınırlarına LTF06 arkadaş bakıyor özelden msj atarsan sana yardımcı olacaktır ne konuda olursa olsun.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ben grupdan ayrılım halamın yanına gidecem demedim. Ayırca öyle bişi yapmam zaten. yani Katıldıgım bir aktiviteyi acil durumlar dısında sonuna kadar takip ederim...
Burada benim kendime göre planım söyleydi.
Benim işyerim zaten adanada Ben hergün mersinden adanaya işe gelip gidiyorum (servislee tabiii ) gezi haftası cumartesi gunu motorla gelip mesai bitimi adanaya akrabaları ziyarete pazar gunu ise Adana MT ile Sucuk yemeye... YADA PAzar ADANA MT ile sucuk yemeye gezi sonrası pazar akşamı akraba ziyaretine Pazartesi ise tekrar mesaiye.. Seklinde bir plan yapmıştım kendime. Bakalım nezaman kısmet olacak...
[QUOTE=kudret01;1076630]arkadasım ben fazla yazmam ama siteyi çok gezerim özellikle gezi resimlerine bakarım.yıl sonuna kadar iki mesaj daha anca atarım
prensip meselesimi
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Dilek bacım aramıza hoşgeldin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İlk fırsatta gelmek isterim. Elbetteki gezi sonuna kadar imkanların elverdigi sürece sizinle ilgilenecemm. Peki siz benle ilgilenecekmisiz. Siz evsahibi durumundasınız.
Grup gezilerine hiç katılmadım ama çok duydum. Küçük CC li motorcuları geride bırakanları, Motoru arıza yapanları, lastigi patlayanları geride borakanları vs. vs. vs. bunları cok duydum. Simdiye kadar grup gezine katılmama sebebim de bu zaten.. Benim motorum 150 CC lik honda CBF 150. Bu motorla benim size ayak uydurmam zor olur sanırım. Bu durumda sizin bana uymanız gerekebilir. Yada grupdaki daha küçük CC li bir üyeye uymak zorunda kalınabilir. Nedersiniz yanılıyormuyummm...
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
hoş geldin dilek bacı bakma sen bunlara hepsi standapcı bunların.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
hoşgeldin dilek
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)