Yeniyim ve bilgiye ihtiyacım var:)
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba; ben yeni başlıyorum ama hata da olsa 600lük bir motorla başlıyorum ve tavsiyelere ihtiyacım var.Bana ne önerirsiniz. Sürüş teknikleri ile ilgili nereden detaylı bilgi alabilirim?Teşekkürler.
Reklamlar
-
600 cc mi.?çok büyük makina degilmi ya ..
her şey zamanla. bi tecrüben varmı?
ben 100 cc
ile başladım.şimdi 150 veya 250 cc ye geçicem.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
arkdaş çevrim dışı görünüyo herhalde aldı 600 lük motoru çıktı yollara galiba
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
-
hayırlı olsun kardeşim.. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin işallah... ama almadan once keşke bi bilene danışsaydın... tahmin ediyorum oda sana en fazla 250cc önerirdi... bende bi motor almayı düşünüyorum kime sorduysam aman 250ccden büyük motor alma diye tembihlediler... sonucta can bu ve sadece senin canın değil başkalarınında hayatı söz konusu bence sat o motoru : )
-
Bende scooter aldim. Yanlis mi yaptim acaba
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
600 cc mi.?çok büyük makina degilmi ya ..
her şey zamanla. bi tecrüben varmı?
ben 100 cc
ile başladım.şimdi 150 veya 250 cc ye geçicem.
SAKİ adlı üyeden alıntı
işte sırf bu düşüncelerinizden dolayı insanlar büyük cc makinalardan korkuyor hep... neden böyle acaba düşüncelerinizi biraz daha açıklayabilirmisiniz?
-
hayırlı olsun daha önce tecrüben yoksa 600 lük fazla gelebilir kazasız binmek nasip olur inş.
HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
<<<puma>>>
-
Hata Yapmışsın Keşke Daha Küçük Motorla Başlasaydın Neyse Fazla Gaza Gelmeden Dikkatli Kullan Olan Olmuş
-
LTF06 adlı üyeden alıntı
işte sırf bu düşüncelerinizden dolayı insanlar büyük cc makinalardan korkuyor hep... neden böyle acaba düşüncelerinizi biraz daha açıklayabilirmisiniz?
sence açıklama getirmeye gerek varmı gercekten?
-
aby adlı üyeden alıntı
sence açıklama getirmeye gerek varmı gercekten?
eğer bir şey savunuluyorsa mantıklı brde hazır açıklaması bulunması lazım
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)