Hani fakir ama gururlu bi ladesçi vardı ya... :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kaybettiğine üzüldüm. Aramıza tekrar hoşgeldin. Unutma gün doğmadan neler doğar.
-
başlık iimiş ;) valla naap et babanı ikna et bu arada tavuk yemezsin heralde bidaha
-
yapma be kanka, üzüldüm şimdi .
yeniden aramıza hoş geldin ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
Çamura yatacaktın yaa olmadı mı? Neyse kandırırsın bi gün nasıl olsa. Hoşgeldin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
aramıza tekrar hoşgeldin hayatta ne olursa olsun bişeylerden vazgeçme bu ne olursa olsun..
yine tekrar çekip gitme kalıcı katılımcı olman dileği ile..
-
Merak ettiğim bişey var, acaba sen kazansaydın babanın tutumunu merak ediyorum, bunu kendisine bir sorsana, çamura yatarmıydı acaba.
Ama erkek adam sözünden dönmez, kaybettin dostum, babana motor lafını bile açamazsın...
bu arada ne biçim bir nick bu insan lades falan koyar o zaman her kesin aklında kalırdın..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
Tekrar hoşgeldin ))
Şaşırmıştım zaten bir ladesle motoskilet sevdasından vazgeçebildiğine.. Döneceğine kaat getirdim sonra, o sebeple gelişine şaşırmadım
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
sağlık olsun bozma moralini, illaki bigün olur nasıl olsa, bi dahakine daha iyi çalışır yenersin pederi
-
-
urcolak adlı üyeden alıntı
Merak ettiğim bişey var, acaba sen kazansaydın babanın tutumunu merak ediyorum, bunu kendisine bir sorsana, çamura yatarmıydı acaba.
Ama erkek adam sözünden dönmez, kaybettin dostum, babana motor lafını bile açamazsın...
bu arada ne biçim bir nick bu insan lades falan koyar o zaman her kesin aklında kalırdın..
Babam alırdım diyor ama inanmıyorum ben çünkü o zaman "bi dandik lades yüzünden mi almıyorsun?" dediğimde e kazansaydın o zaman diye dandik bi cevap verdi
Erkeklik sözünden dönmemek değil sadece bi oyunda kaybettin diye mücadeleyi bırakıp gitmemek,gerçekten kaybettiğinde karşındakini tebrik etme becerisidir.Oynanan lades oyunu aslında çok çok da ciddi değildi ben haddinden fazla ciddiye aldım o yüzden sinirle yanlış hareketler yaptım.
Takma adıma gelince,isim Mario Puzo'nun Baba (the godfather) kitabındaki bi karakterin adı;tavsiye ederim güzel bir eserdir.
İlgi gösterip cevap yazanlara çok teşekkür ederim sağ olunuz var olun tekeriniz düz bassın...
-
urcolak adlı üyeden alıntı
emin ol çamura yatardıı,yda oğlunu yeneceğine emindii
Pınarr adlı üyeden alıntı
Tekrar hoşgeldin
))
Şaşırmıştım zaten bir ladesle motoskilet sevdasından vazgeçebildiğine.. Döneceğine kaat getirdim sonra, o sebeple gelişine şaşırmadım
kaat nedir nasıl getirilirr anlatırmısınızz
ladesçiler güzeli tekrardan hoş geldinnn,ama böyle her oyunda sinirlenip gideceksen,burası terminale döner haberin olsun
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
tekrar hoşgeldin kardeşim ekonomik özgürlüğünü kazandıktan sonra kendin istediğin motoru alırsın ama benden tavsiye birdaha sakın ladese girme
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
-
LucaBrasi adlı üyeden alıntı
Çünkü benim için motosiklet konusu çok sevdiğim ama anlaşamadığım bi sevgili gibi;onun -gerçekten öyleyse- kötü olduğunu kendi gözlerimle görmeden ben bu işin peşini bırakamıyorum...
biz onu gözümüzle gördük,hakkaten kötüüü...
motosiklet iyidir.Üzerine binenler ve etrafındakiler kötü olabilir sadece.Kendi başına kötülük yayan motosiklet ben hiç duymadım.
lades magduru kardeşim,sen şimdi kontrollu davransaydın,hatta bi kaç gün sonra ısrarla" ben ferrari istiyorum kazanırsam satın evi,köydeki tarlaları,bana ne amcam bankaya borçlansın,dayım yengemin bileziklerini bozdursun bana ferrari almazsanız bu ladesin sonu kötüye varacak" gibi korku salsaydın aleme onlar"mızıkcılık yapalım da motosikletle kurtaralım oğlumuzu" filan deyip razı olurlardı.
demek ki kötü olan kişinin hırsını kontrol edememesiymiş
-
hoşgeldin,sağlık olsun bi daha ki ladesde sen kazanırsın motoruna kavuşursun
-
-
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Bence ekmeğini eline al ondan sonra motorunu kendin alırsın
ladesle falan uğraşma hiç
kesinlikle katılıyorum muzaffer abi ben 1 yıl öncesine kadar yarışları izlemek haricinde hiç bişe demiyodum aileme ne zaman işe baladım o zaman yavas yavas ben motr alcam demeye basladım şimdilik kimse sesini cıkarmıyo bakalım sonuçta kendi param kimse ne yaptığıma karışamaz
sende hoşgeldin arkadasım pes etmemen güsel
kal ve savaş evde ölmektense cephede ölmek güseldir
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
Başlık çok güzel olmuş Üzmüştün bizi ama tekrar hoşgeldin bakalım
-
yapma yaaa kaybettiğine üzüldüm vallaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler