herkese slm,
bursa'dan asude! 25 yasindayim, universitede asistanim. forumlar ve motosikletler konusunda yeniyim ama oldukca hevesliyim
herkese slm,
bursa'dan asude! 25 yasindayim, universitede asistanim. forumlar ve motosikletler konusunda yeniyim ama oldukca hevesliyim
selamlar...ben papatya bende yeni vede hevesliyim...tanbıştığıma memnun oldum....
hoşgeldiniz bayanlar
bu kadar hevesliyseniz motorunuz da olur yakında umarım!
aleykümselam dostlar, hoşgeldiniz. inşallah hayırlısı ile motorunuzu alırsınız. allah kaza bela vermesin cümlemize (amin).
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Hoş geldiniz
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
asudenaz,
aramıza hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoş geldiniz e işallah en kısa zamanda motorsikletlerinizede kavuşursunuz işallah
Hoşşgeldinizzzz Umarım hevesiniz hiç kırılmasın
Bu arada tavsiye; REŞAT ARBAŞ namı diyar Donald Duck 'n çıkardığı
MOTORSİKLET TEORİSİ Kitabını okumanız ve ona göre haraket etmeniz.
Tekrardan hoşgeldiniz...
AB-RH-PLUS
asudenaz, PAPATYA,
Hoş geldiniz yollarda görüşürüz.
Bursada saglam arkadaşlar var gittikçede güçleniyorlar.
asudenaz, PAPATYA, hoşgeldiniz, hevesiniz asla kaybolmasın doğru yerdesiniz
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
merhaba aramıza hoşgeldin umarım beyendigin motoru alırsın şimdikden kazasız günlere
asudenaz, PAPATYA, Hoşgeldiniz Sefalar getirdiniz....Yeşil bursanın güzel motorcuları
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
hoşgeldiniz aramıza
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
aramıza hoşgeldiniz
ERASER WİLL COME BACK
oooo benim okulumdan hocam ben de bursadayım yardım ederim her konuda herkes bilir benim motor doktoru olduğumu
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
dejavuVXR, Bedbin, Demir73, BBRR, e_erdun, outzone, ODUNCU, rEnE, motoman, gemlikdelisi, LaCiVerTSaRi, danger0, powerbyaydin; arkadaslar sicak hosgeldiniz'inize icten tesekkurler!!!
outzone, tavsiye ettigin kitabi bugun netten siparis vericem insallah.
LaCiVerTSaRi, cok kibarsin
bu arada motogp'yi sabirsizlikla bekliyorum, orada bircogunuzla tanisma firsati da olur umarim...
asudenaz, hoşgeldin. motogp de görüşmek üzere.
ALPAY
yahu ben bu arkadaşları nasıl görmedim hoş geldinizzzz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)