mete_han, yuhhhhhhh be abi
mete_han, yuhhhhhhh be abi
Acımadıki, acımadıki
abi kızların dikkati böyle fırlamalıkla çekilir...öyle hoşgeldinle hafızaya giremezsin...bizden geçti be cbr1000rrrım...kızım 16 aylık biliyosun...ne varsa dilimde valla....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han, abicim sana hemen bir moto bulalım sen çok kötü oldun be abi walla bende 3 aydır motorsuzum aynı walla neyapacağımı şaşırıyorum
gerçek aşk bu olsa gerek
Acımadıki, acımadıki
mete_han, terminatörmüsün beaaaa
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federalcim gidicem diyom bi türlü ayrılamıyom...forrapa bi laf koydum...cvp gelmeden gitmem valla....kızmıştır kesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Konuya yaklaşımın hoşuma gitti Bende kendi kendimi eğitmeye çalışıyorum. Üç kez düştüm, ama yılmak yok. Sitede kendisini geliştirmek isteyenler için çok cazip kaynaklar bulacaksın...asemum adlı üyeden alıntı
Güvenli ve zevkli sürüşler,
selam asüde hoş geldiniz bursa demek ki bende bursadanım arkadaşlar bursada yeni başlayan yada bu işe hevesli bizim gibi arkadaşlara yön gösterecek adeta bize ışık tutacak tanıdık birileri varmı?
selam sudenaz hosgeldın sıteye ben de bursa dayım ama ızmıtlıyım askerlıgımı surdurmekteyım umarım motosıklete alırsın ılerde HoŞGeLdİn
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
öncelikle asudenaz hoşgeldin ve papatya sende hoşgeldin umarım en kısa zamanda sizlerde birer motor sahibi olursunuz
yeter ki isteyin ve inanın...olacaktır
Selam arkadaşlar ,
Antalya'dan selamlar diye tanışma topiği açtım 5-6 kişi hoşgeldin dedi.
Ben de buraya geleyim dedim , bütün ahali buradaymış.
Kızlar hoşgelmişsiniz ama bütün siteyi esir almışsınız yau..
*************UYARIDIR.!!'************************* ****
"imza" bölümünde resim ,avatar ,renkli yazı kullanmak yasaktır..!!
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
***************X******************X*********
www.harduro.com
asudenaz, PAPATYA, hoşgeldiniz arkadaşlar.
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)