HoŞgElDiNiZ saçları rüzgarda uçuşan cesur bayanlar...Bütün bayanların kullanmaya cesaret edemediği onun yerine parlak ojeleriyle klimalı arabalarında oturmayı tercih ettiği günümüzde cesaretiniz hep sizinle olsun bizde sizlerleyiz
HoŞgElDiNiZ saçları rüzgarda uçuşan cesur bayanlar...Bütün bayanların kullanmaya cesaret edemediği onun yerine parlak ojeleriyle klimalı arabalarında oturmayı tercih ettiği günümüzde cesaretiniz hep sizinle olsun bizde sizlerleyiz
hoş geldinizzzz ikinizde kazasız sürüşler
Yine Düştük Yollara
hosgeldınız hanımlar...
merhaba ben elif,
bende asude ve papatya gibi bu sitede yeniyim. ben motorumu aldım ama kullanmasını bilmiyorum
kafamıda kırsam motor kullanmasını öğreneceğim
sende hoş geldin...
aman dur kırma biyerini istanbulda vardır elbet sana öğretecek...
asemum sende hoş geldin kafanı kırmamak için iyi bir kask sahibi ol sonra yavaş yavaş pratik yaparsan yakın zamanda usta bir motorsiklet sürücüsü olabilirsin motorunu güle güle kullan
dizlik korumalarıda takmayı unutma lütfen
hepiniz hos geldiniz. e_erdun abimizin sozlerini iyi dinleyin bakiyim motogp ye gelenler onunla ilgili konuya ismini yazarsa gorusme firsatimiz olabilir
Her sürücü kendi motosikleti üzerinde bir ustaya dönüşür ve yeni bir motosiklete bindiği zaman yine ilk motoruna binen bir çocuk gibi acemilik çeker, bunuda her iyi motosiklet sürücüsü bilir. Neyse hoşgeldiniz asudenaz, PAPATYA ve asemum ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoşgeldin asemum, asude seni de kapıp gelir inşallah ilk fırsatta istanbula
Hoşgeldiniz.
outzone'un dediği gibi Motosiklet Teorisi kitabı iyi bir başlangıç. Güzel bir anlatım söz konusu.
Bana çok faydalı oldu.
Tekrar hoşgeldiniz.
asudenaz, PAPATYA ve asemum hepınız hosgeldınız.motorunda hayırlı olsun.aman kafanı kırma.bol pratık.baska turlu butunlesemezsın motorunla...........
Merhaba Asudenaz Hoşgeldin bende yeni sayılırım Uludağ Üniversitesinden mi?Bende Uludağda öğrenciyim.Aradığın herşeyei burada bulacaksın
hoş geldiniz arkadaşlar rüzgarı yakalar iyi geziler yaparsınız umarım.
hoş geldiniz
abi bu ne yaaa 541 kez bakılmış bu topic eeee way be :
Acımadıki, acımadıki
ooooo benim nazik ve centilmen siteme helal olsun...bayanlara karşı özel bir sıcak karşılama var...bravo valla...herhangi biri olsa hiç pas vermezsiniz...bayanlar olunca herkes esas duruşta....
bacılarım ben mete han...evli barklıyım yani...aklınıza bişey gelmesin hani...arkadaşlar bana mahallede saldıray derler...sitede herşey bana sorulur...ben höt dedimmi akan sular durur burda...bu hoşgeldin beşgittin diyen tayfaya aldanmayın...şöyle yamacıma gelin bakayım....
admin moderatör falan olmak isterseniz başvurunuzu bizzat bana yapabilirsiniz...bir ön eleme ve mülakaatdan sonra neden olmasın dimi.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)