Allah kaza bela vermesın...hayırlı olsun...
Allah kaza bela vermesın...hayırlı olsun...
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
hayırlı olsun.kazasız,belasız,sorunsuz kullanman dileğiyle
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim darısı başımıza artık
Arkadaşlar hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum ve sizleri çok seviyorum aranızda olmaktanda gurur duyuyorum. Benim Karaoğlana biraz mod. yaptım jantlara şerit çektim. Kaskım ve montumda geldi ;) resimi ekliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler... Allah gönlüme göre bir şeyler kısmet etse banada keşke
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...eyword=hyosung
hayırdır hocam yeni almıştın ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
güzel Makina , kazasız belasız hayırlı yolculuklara
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
Hayırlı Olsun..Kazasız Belasız Kullan Motorunu.
Ah aha dari başimiza ne olursa bunda bile gözümüz yok hep mutlu gününde kullanırsın umarım...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Inşallah bıze de nasp olr yahu Allah yolunu açık etsın
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
kardes motoru satıyomusun sahıbınde ılan gordum senın motorunu ve uzerınde senle bırlıkte yenı almıstın daha ama sanırım gsr 600 cezbettı senı...
hayırlıolsun arkadaşım allah kaza bela vermesin.darısı benimde başıma dicem ama o kadar gücüm yok şu anda çünkü,ama nasipse ilk başlangıç olarak skygo 250 almayı düşünüyorum.onun hakkında bilgin varmı acaba?ne önerirsin?bu konuda biraz acemiyim de
hayırlı olsun allah kazasıs belasz kullanmak nasip etsin bende bu yaz sonu alcam hyo kırmızısı çok hoşuma gidio biraz kullan da ona göre bizede ii kötü yanlarını sölersin tekrardan hayırlı olsun..çok hoş duruyo resimler süper
abi hayırlı uğurlu olsun olmasınada o file ne yaaaaa
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
tekerin düz bassın dostum inş. bende alırım öyle bi makina
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
Hepinize teşekkür ediyorum. Daha iyileri sizlerin olsun. Satmamdaki sebep malum zaten ben bunu biraz alışmak ve geçiş motoru olarak almıştım. Öyla acil bir durumu yok satılsada olur, dursada olur ama bu motorumu satarsam dediğim gibi Not : Satma sebebim Suzuki GSR 600 alacak olmamdır. Nedense bu suzikide beni cez benden bir sevgi oluştu. Amma şimdi, amma sonra. Alacam bu suzikiyi binecem üstüne vuracam kırbacı, vuracam kırbacı :D
hayırlı olsun abicim hayırlı sürüsler.
MuraD THSDLN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)