Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Selamlar, ben yavuz !

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cok yakında olcak işalah (.
    Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim ilk mesajım.kendimden bahsedersem uni. son sınıftayım ve tam bir motor delisiyim , hayatta vazgecemedigim seylerden biri motor ve motor teknolojisi. Yalnız henuz motor alamadım, tabii ki maddi sebeplerden, ama o ruzgarın yuzunuze carpmasıyla ne hissedildigini iyi bilenlerden biriyim. acıkcası benim motor askım ozlem tekin in yar bana varmadı klibinin ilk cıktıgı sene basladı..artan ilgim dolayısıyla bu konuda daha bilgili tecrubeli olan bi ortama girmek ve ortak bir tutkuya sahip oldugum yeni yuzler kesfetmek dost olmak icin buradayım.-tabii motoru alıncada işallah yol arkadaslıgıda (:- eylul de motor almak istiorum elime bir miktar para gecicek, simdiye kadar hep cruiser chopper manyagı idim taki XTZ 600 tanıyana kadar. megersem yagmurda camurda tepede dagda motorumla hoplayım zıplama tutkumda varmıs (: , aklımdan yamaha virago ve XTZ gecmekte. cin motoru dusunmemekteyim geciş yapmak icin almıcam yani.motoru bi alcam uzunca bi sure benim tek askım olmasını istiorum o yuzden saglam japon dusunuorum, bde modifiye sevdası varki icimde işte ozaman benimle ozdeşlesen bi alet olup cıkcak. Bu kararsızlıgımda belki degersizmiş gib gorunen en ufak bir yorumunuz ve katkınız aslında benim icin cok cok onemli.. hep beraber yollarda zaman harcamak dilegiyle.

Herkese tekrar selamlar....
    bir gün motorum olacak :salut:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    öncelikle foruma hoşgeldin katılımcı olanı umut ederim. Motor seçimi konusunda daha tecrübeli arkadaşlar olduğundan aklını karıştırmak istemem. Şuda bir geröek ki modifiye için en uygun tarz chopper'dır. Gayrisini sen düşün artık. Tekrar hoşgeldin.

agokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 classic
    hoşgeldin. deneyimli arkadaşlarımızın seni yeterince aydınlatabileceğini zannederim.

Motosikleti
    hb. tesekkurler arkadaslar,, forumda pc basında uzun saatler geciricegimden eminim.. su sıralar motor kiralayan sirketleri arastırmaktayım ayrıca motorun benim park yerim olmadıgı icin aldıgımda nereye bırakacagımda koca bir soru işareti.

sevgili RECOKARAP modifiyeye en uygun motor tipi chopper demişsin, buchopperin yapısından kaynaklanan bir seymi , benim ilk olarak baslamak istedigim yer tabiki egzoz ve dıs gorunum

RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    yani demek istdeğim şu chopper kişiselleştirilebilir bir tarz. ben kendi motorumun egzosunu değiştirdim mesela orjin egzosun sesini beğenmiodum yoshi taktım buda bir modifiye ama. chopper'da daha farklı herşey. Çok daha müsait modifiye için

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    aramıza hoşşgeldin eğer deneyimsizden 600 lük biraz sakıncalı ama sen bişlirsin yine de
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    miraba hoş geldin kardeş
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

Motosikleti
    2006 asya gy 200
    kardeşim hoşgeldin manisadan ferdagulbenli@hotmail.com
    :cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    hoş geldin yavuz kardeş bol bol sohbetler sana ...
    burasını seveceksin
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

gokhan_307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Ybr 125 (Mavi)
    Hoşgeldin kardeşim.İnşallah iyi vakit geçirir, kalıcı ve katılımcı olursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650
    ilk once selamlar
    ehliyetin var mı ?

4 mayıs toplaşma olayımız var kahvaltı falan takip ediyorsan haberin vardır.En az 30 motosiklet olur orda gel gözünle gör otur bak tur at burda olmaz yani 3 5 mesajla bilgi sahibi olmazsın bende cok tecrübeli değilim ama eger bu tip bir iki organizasyona katılırsan kafandaki bir çok soruyu halletmiş olursun.cok tecrübeli bir çok arkadaş var onlarla konuş bu sekilde daha faydalı olabileceğimizi düşünüyorum.

Motosikleti
    herkese tesekkurler arkadaslar, ilginiz için.. svd arkadasım tesekıur ederim.. ehliyetim yok ama bilgi sahibi olmak ve yeni yuzler tanımak amacıyla gelmek isterim.birseyler ogreneceim kesin.. takip edicem toplaşmayı baka katılcak kimse varmı burdan?

olayın baslıgı nerde bu arada bulamadm

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoş geldin demeyi unutmuşum, hoşgeldin arkadaşım.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)