Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim ilk mesajım.kendimden bahsedersem uni. son sınıftayım ve tam bir motor delisiyim , hayatta vazgecemedigim seylerden biri motor ve motor teknolojisi. Yalnız henuz motor alamadım, tabii ki maddi sebeplerden, ama o ruzgarın yuzunuze carpmasıyla ne hissedildigini iyi bilenlerden biriyim. acıkcası benim motor askım ozlem tekin in yar bana varmadı klibinin ilk cıktıgı sene basladı..artan ilgim dolayısıyla bu konuda daha bilgili tecrubeli olan bi ortama girmek ve ortak bir tutkuya sahip oldugum yeni yuzler kesfetmek dost olmak icin buradayım.-tabii motoru alıncada işallah yol arkadaslıgıda (:- eylul de motor almak istiorum elime bir miktar para gecicek, simdiye kadar hep cruiser chopper manyagı idim taki XTZ 600 tanıyana kadar. megersem yagmurda camurda tepede dagda motorumla hoplayım zıplama tutkumda varmıs (: , aklımdan yamaha virago ve XTZ gecmekte. cin motoru dusunmemekteyim geciş yapmak icin almıcam yani.motoru bi alcam uzunca bi sure benim tek askım olmasını istiorum o yuzden saglam japon dusunuorum, bde modifiye sevdası varki icimde işte ozaman benimle ozdeşlesen bi alet olup cıkcak. Bu kararsızlıgımda belki degersizmiş gib gorunen en ufak bir yorumunuz ve katkınız aslında benim icin cok cok onemli.. hep beraber yollarda zaman harcamak dilegiyle.
Herkese tekrar selamlar....