Hoşgeldin, ellerin kâh elcikte, kâh klavye üzerinde daim işlesin...
Hoşgeldin, ellerin kâh elcikte, kâh klavye üzerinde daim işlesin...
...Sergerdan...
Aramıza hoşgeldiniz. Katılımcı olmanız dileği ile hoşcakalın.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Sevgili Metehan Dediğinden Bişey Anlamadım çok Tatlı Bi Kızın Var Allah Acılarını Göstermesin
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
Aramıza Hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler dilerim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Saolasın Jesse Saolasın The_lancet Saolasın Gittardando Hosbulduk
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
Sayın arkadaşım geçen sana biraz kırıcı yazdım kusura bakma...o akşamda ters bi anım ageldi hoş olmayan şeyler yazdım...biraz agresif biriyim...son mesajlardanda bana biraz kızgın olduğunu anladım...bak ben biraz dengesizim kabul...sen beni hoşgör...kimse kimsenin kaprisinide çekmemeli onada okey...beni köyün delisi statüsüne alırsan çok mutlu olurum..Bu Çin malı topiğinde birde demin şu veletler mevzusunu okuyunca yav kim bu benim peşimdeki kişi deyince eski mesajlarına baktım ve bingooo...
hadi biz hemşoyuz..zamanla tanırsın bizi...ben sanal ötesi biriyim...yani duygularımı düşüncelerimi amanda aman kimseyi üzmeyeyim kırmayayım diye filtreden geçirmiyorum...iyi bişey değil...dostlarımda o ölçüde azdır...selam saygılar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
izmirden selamlar aramıza hoş geldin
Manisalı kardesim hosgeldin. Mete_han abi , uşaklısın demek. bende uşaklı sayılırım bi taraftan. 7 yıl uşakta kaldım cünkü.... senlede tanışmak güzel
xquer bende mutlu oldum .
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)