Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

slm ahali e_erdun un yeni jenerasyonu geldiii

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    sereye hocam merhaba sende şartları zorla, gençlerimizi tutkunlarıklarından mahrum etmeyelim, bu dünyaya bir sefer geldik bi daha gelmeyeceğiz maddi imkanlarımız çerçevesinde çocuklarımızın isteklerini yerine getirmek için baba ve anne değilmiyiz bizim çoculkuğumuzda yaşayamadıklarımızı çocuklara yaşatalım hocam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    jl 150 skyteam st 200sm as 150t1
    hb_erdun kardeşim motorun hayırlı olsun ,bende de var hemde aynı renk ama daha kullanmak nasip olmadı.İbrahim'in orada bekliyor ,inşallah zaman bulursam bineceğim sana kazasız şürüşler ve öss de başarılar diliyorum

mkdogday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    d'elight, 2014 x max
    hb_erdun çok şanşlısın be abi keşke benim babamda bana motorsiklet alsa. . . kurudum gittim motosikletsizlikten . . arada bi arkadaşların kini sürüom o kadar o da bi yere kadar sürebilion zaten güle güle bin hb_erdun e_erdun abi sana da helal olsun kral babasın

Muzurkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    skyteam 200sm
    yakışmış kardeşim

hb_erdun, hos geldin aramıza. artık gezilere bekeleriz senide. ailecek katılırsınız ne güzel valla

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Motosikleti: Jinlun Davidson 250

Seviyorum seni Ercüment bey.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    baba oğul budur işte....en kısa zamanda görüşmek üzere
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Selamlar.Motorun hayırlı olsun hb_ergun.Böyle babanın eLi öpüLür

Motosikleti
    Yok
    aleykümselam dostum, benim için geçte olsa hoşgeldin. motorun hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin cümlemize (amin)
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    e_erdun, Ne güzel bir babasın ya sarılıp öpesim geldi... hb_erdun, Kardeş hoş geldin aramıza..sefalar getirdin....Allah kaza bela vermesin hayrını göre göre bin...
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Babasının oglu walla Endurocu olacak
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Hoş geldin hocam yollarda görüşecez zaten. Babanın kıymetini bil onlardan fazla yok.

hb_erdun, hoş geldin kardeşim aramıza hayırlı olsun

ercüment abi hayırlı olsun oğlunada bulaştırdın virüsü

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    hb_erdun, kardeş hoşgeldin. Dün yazacaktım ama sitede sorun vardı . Bu arada motor çok şirin Jinlun mu ya bu alet, aynı XT660X e benziyor sanki küçültülmüş hali . Valla çok şanslı olduğunuda söylemek isterim günümüzde pek az baba oğlunun motosiklet zevkine olumlu yönde karşılık veriyor babanın kıymetini bil ve dikkatli kullan motorunu, unutmaki yaşadığımız sürece rüzgar yüzümüzü okşar ve yollar yaşadıkca azalır ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    sevgili arkadaşlarım her araç kullanımımında kendi çerçevesindeki kurallarına göre kullandıkça zevkli olur

sevgili babalar
    maddi imkanlarınız dahilinde çocuklarınızın zevkini kısıtlamayın lütfen
    bizim çocukluğumuzda anne va balarımızın maddi imkanları çok kısıtlı olduğundan bazı tutkularımızı yapamadılar ama bizler gene tutkularımızı kaçamak olarak yapmadıkmı bu motor tutkunluğunu çocuklarımıza kaçamak yaptıracağımıza gerçek şekilde kuralları dahilinde yaptırmak bence en güzeli

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ercüment abi içinde cross uhtemiydi valla senide endurocular arasına bekliyoz hoş enduro ya fazla modifiye yapma imkanı yoktur.
    ama burağada yakışmış
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    yok bbr kardeşim içimde uhte olsaydı maddi imkanlarım dahilinde kendimede alırdım kros, bu kros oğlumun kendi şeçeneği, gençliğimde rus ijesini krosa çevirmiştik bir motorcu ağabeyimle 1979 yılındada istanbul merterde yarışlar oluyodu küçük çaplı 20 kişi içinde o ağır motorla ancak 5, ci olmuştum

ara sıra oğlanın makinasıylede kaçamak yaparım aman duymasın

endura'ya askesuar modfiyesi düşünmüyorum zaten gitmez yanlız ön şase demirine ufak bir koruma demiri düşünüyorum yakışır bir şekilde

outzone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Re: slm ahali e_erdun un yeni jenerasyonu geldiii

Alıntı hb_erdun adlı üyeden alıntı
    slmlar ben halil burak e_erdun abi yani babam olur kendileri bana bır adet cross tipi motor aldı junlin modelinı bilmıom kusra bakmayın...öss ye hazırlanıom ve işallah kazancam motoru aldık ama daha ehlıyet yok aralarda ögrenme safasındaym zaten ehlyetı yaza alıcam tanıstagımıza sewındım
    Hadi hayırlısı.... Yanlızzzz Ehliyet yok demişsin trafiğe sakın ha çıkmayasın ;)
    AB-RH-PLUS

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    e_erdun, hocam dün akşam Gölpazarına Murat KIZAK hocamın yanına sohbete gittim.o arada sohbet anında Kastamonu gezisinden bahsederken benim eski KTM muhabbeti falan derken Kastamonuda satılık bi KLR 250 olduğunu söyledi makina çok temiz 94 model ama sınıfında bir numara mondial alacaktım fakat endurodan vazgeçemeyeceğimi anladım telefonla yapılan pazarlıklardan sonra motoru 3,250 ytl aldım.parasını yollayınca Akgün arkadaş motora binerek getirecek. şimdiden bana Hayırlı olsun.inşallah seneyede KLR yi KTM ye çeviririz.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Arvasi3, hayırlı olsun hasan abi bi tur istiycem seneye haberin olaa

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler