slm ahali e_erdun un yeni jenerasyonu geldiii
Reklamlar
-
sereye hocam merhaba sende şartları zorla, gençlerimizi tutkunlarıklarından mahrum etmeyelim, bu dünyaya bir sefer geldik bi daha gelmeyeceğiz maddi imkanlarımız çerçevesinde çocuklarımızın isteklerini yerine getirmek için baba ve anne değilmiyiz bizim çoculkuğumuzda yaşayamadıklarımızı çocuklara yaşatalım hocam
Reklamlar
-
hb_erdun kardeşim motorun hayırlı olsun ,bende de var hemde aynı renk ama daha kullanmak nasip olmadı.İbrahim'in orada bekliyor ,inşallah zaman bulursam bineceğim sana kazasız şürüşler ve öss de başarılar diliyorum
-
hb_erdun çok şanşlısın be abi keşke benim babamda bana motorsiklet alsa. . . kurudum gittim motosikletsizlikten . . arada bi arkadaşların kini sürüom o kadar o da bi yere kadar sürebilion zaten güle güle bin hb_erdun e_erdun abi sana da helal olsun kral babasın
-
yakışmış kardeşim
-
hb_erdun, hos geldin aramıza. artık gezilere bekeleriz senide. ailecek katılırsınız ne güzel valla
-
Motosikleti: Jinlun Davidson 250
Seviyorum seni Ercüment bey.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
baba oğul budur işte....en kısa zamanda görüşmek üzere
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
Selamlar.Motorun hayırlı olsun hb_ergun.Böyle babanın eLi öpüLür
-
aleykümselam dostum, benim için geçte olsa hoşgeldin. motorun hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin cümlemize (amin)
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
-
e_erdun, Ne güzel bir babasın ya sarılıp öpesim geldi... hb_erdun, Kardeş hoş geldin aramıza..sefalar getirdin....Allah kaza bela vermesin hayrını göre göre bin...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
Babasının oglu walla Endurocu olacak
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Hoş geldin hocam yollarda görüşecez zaten. Babanın kıymetini bil onlardan fazla yok.
-
-
hb_erdun, kardeş hoşgeldin. Dün yazacaktım ama sitede sorun vardı . Bu arada motor çok şirin Jinlun mu ya bu alet, aynı XT660X e benziyor sanki küçültülmüş hali . Valla çok şanslı olduğunuda söylemek isterim günümüzde pek az baba oğlunun motosiklet zevkine olumlu yönde karşılık veriyor babanın kıymetini bil ve dikkatli kullan motorunu, unutmaki yaşadığımız sürece rüzgar yüzümüzü okşar ve yollar yaşadıkca azalır ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
sevgili arkadaşlarım her araç kullanımımında kendi çerçevesindeki kurallarına göre kullandıkça zevkli olur
sevgili babalar
maddi imkanlarınız dahilinde çocuklarınızın zevkini kısıtlamayın lütfen
bizim çocukluğumuzda anne va balarımızın maddi imkanları çok kısıtlı olduğundan bazı tutkularımızı yapamadılar ama bizler gene tutkularımızı kaçamak olarak yapmadıkmı bu motor tutkunluğunu çocuklarımıza kaçamak yaptıracağımıza gerçek şekilde kuralları dahilinde yaptırmak bence en güzeli
-
Süper Moderatör (BBRR)
ercüment abi içinde cross uhtemiydi valla senide endurocular arasına bekliyoz hoş enduro ya fazla modifiye yapma imkanı yoktur.
ama burağada yakışmış
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Re: slm ahali e_erdun un yeni jenerasyonu geldiii
hb_erdun adlı üyeden alıntı
slmlar ben halil burak e_erdun abi yani babam olur kendileri bana bır adet cross tipi motor aldı junlin modelinı bilmıom kusra bakmayın
...öss ye hazırlanıom ve işallah kazancam motoru aldık ama daha
ehlıyet yok aralarda ögrenme safasındaym zaten ehlyetı yaza alıcam tanıstagımıza sewındım
Hadi hayırlısı.... Yanlızzzz Ehliyet yok demişsin trafiğe sakın ha çıkmayasın ;)
-
e_erdun, hocam dün akşam Gölpazarına Murat KIZAK hocamın yanına sohbete gittim.o arada sohbet anında Kastamonu gezisinden bahsederken benim eski KTM muhabbeti falan derken Kastamonuda satılık bi KLR 250 olduğunu söyledi makina çok temiz 94 model ama sınıfında bir numara mondial alacaktım fakat endurodan vazgeçemeyeceğimi anladım telefonla yapılan pazarlıklardan sonra motoru 3,250 ytl aldım.parasını yollayınca Akgün arkadaş motora binerek getirecek. şimdiden bana Hayırlı olsun.inşallah seneyede KLR yi KTM ye çeviririz.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Arvasi3, hayırlı olsun hasan abi bi tur istiycem seneye haberin olaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler