İstanbuldan herkese selam
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar;
Ben onur siteye yeni üye oldum ama aslında beni ufak ufak tanımaya başlayan arkadaşlarımız var.Son istanbul maltepe mangal toplanmasında ve Burhan felek toplanmasında (sahada koşan ekipte ter dökenledenim) yerimi aldım..G K N nin çocukluktan arkadaşıyım arkadaşın ciğerini biliirim..Zamanında birlikte bisiklete binerdik sonra yoğun ısrarları sonucu bende küçük bi motor almak zorunda kaldım ama bu hastalık bana baya hızlı bulaştı bende gözümü yükseklere dikmeye başladım ama şimdilik bir mondial 150 zat'ım var.güzel güzel gidiyoruz yakında yüzyüze tanışmak dileğiyle
:flower:Kıyamet:flower:Gelsede:flower:Kopsak :flower:[B][I][/I][/B][COLOR="Blue"][/COLOR]
Reklamlar
-
-
Hoşgeldin, GKN' dan Referanslıysan sorun yok
-
teşekkür ederim arkadaşım gökhan merak etme hemen söylerim bilirsin beni
:flower:Kıyamet:flower:Gelsede:flower:Kopsak :flower:[B][I][/I][/B][COLOR="Blue"][/COLOR]
-
hosgeldin tanımaz olurmuyuz yada burhan felekten sonra bızı tanımayan varmı
-
zamanla daha çok tanınacağız inşallah bu yaz dolu dolu geçecek
-
-
olm ne demişler ürkütmemek lazım insanları ilk dakikadan, bu lakapları kolay kazanmadık ki biliyorsun.p.şt olunmaz p.şt doğulur
-
onur hoşgeldin kalıcı olursun inşllah birde ricam yazını siyah yaparsan daha iyi olur uyarı alma diye belirtmek istedim
-
hoşgeldin......................
-
sağol bilgilendirme için bilmiyordum dikkat ederim
-
kankacım, forumda renkli yazmak yasak bilgin olsun
p.şt dedinde
aklımabu video geldi
sonunu izle
-
onur hoşgeldin.hadi denize
-
hoşgeldin aramıza kardeşim
Drift Religion
fatih şubesi
-
hoşgeldin iyi forumlar
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
rivada fena yüzüyomusun ole dıyolar ben tam ayaklarımı soktum gırıyodum cıktınız sudan
-
faşogökhan olm şu türk filmlerinin sırtı asla yere gelmez ya hala izliyorum hala gülüyorum.koviyırmisen beni
ya ben her türlü girerim benim için önemli değilde aramızda bazı eklemi zayıflar var sonra onu topluyoruz sağdan soldan ama zevkliydi baya su girmeyenlar kaçırdı valla adam kolunu çıkardı ama delikanlı gibi girdi denize
bu arada tekrar hoşbulduk arkadaşlar
-
-
Efedrin adlı üyeden alıntı
rivada fena yüzüyomusun ole dıyolar
ben tam ayaklarımı soktum gırıyodum cıktınız sudan
sen zaten dainese balıkadam kıyafetiyle giricektin dimi?
-
D C R adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Onur abi...
hoşbulduk kardeşim teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)