İstanbuldan herkese selam
Reklamlar
-
romeonur adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba arkadaşlar;
Ben onur siteye yeni üye oldum ama aslında beni ufak ufak tanımaya başlayan arkadaşlarımız var.Son istanbul maltepe mangal toplanmasında ve Burhan felek toplanmasında (sahada koşan ekipte ter dökenledenim) yerimi aldım..G K N nin çocukluktan arkadaşıyım arkadaşın ciğerini biliirim..Zamanında birlikte bisiklete binerdik sonra yoğun ısrarları sonucu bende küçük bi motor almak zorunda kaldım
ama bu hastalık bana baya hızlı bulaştı bende gözümü yükseklere dikmeye başladım ama şimdilik bir mondial 150 zat'ım var.güzel güzel gidiyoruz yakında yüzyüze tanışmak dileğiyle
Hoşgeldin arkadaşım, kazasız belasız sürüşler dilerim sana.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
-
onurrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin kardeşim . valla topak açmışsın daha yeni gördüm .. aramıza hoş geldin tekrar en kısa amanda yeniden görüşmek ve denize girmek uzere (((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Merhaba.. Onur ben de Maltepe mangal partisine gelmiştim.. İşim olduğundan maalesef Burhan Felek'e gelemedim..
Ben bi şi merak ettim ... onur.. mesaj yazdığın halde nasss "0" mesaj yazmış olunuyo.. tekniğini merak ettim de..
-
Onur hosgeldin kardesim. Bu arada Gokhan'in cigerini bilirim demissin. Nasil arkadasin cigeri? Temiz mi
-
dalyanoner adlı üyeden alıntı
Onur hosgeldin kardesim. Bu arada Gokhan'in cigerini bilirim demissin.
Nasil arkadasin cigeri? Temiz mi
tam mangallık
-
dalyanoner adlı üyeden alıntı
Onur hosgeldin kardesim. Bu arada Gokhan'in cigerini bilirim demissin. Nasil arkadasin cigeri? Temiz mi
arkadaşımızın ciğeri temizdir ama iş ciğerde değil yürekte biter ve bu şahsın yüreğide mangal gibidir..sırtını güvenerek yaslayabilirsin
:flower:Kıyamet:flower:Gelsede:flower:Kopsak :flower:[B][I][/I][/B][COLOR="Blue"][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)