Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İstanbuldan herkese selam

REKLAM ALANI
    atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı romeonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba arkadaşlar;

Ben onur siteye yeni üye oldum ama aslında beni ufak ufak tanımaya başlayan arkadaşlarımız var.Son istanbul maltepe mangal toplanmasında ve Burhan felek toplanmasında (sahada koşan ekipte ter dökenledenim) yerimi aldım..G K N nin çocukluktan arkadaşıyım arkadaşın ciğerini biliirim..Zamanında birlikte bisiklete binerdik sonra yoğun ısrarları sonucu bende küçük bi motor almak zorunda kaldım ama bu hastalık bana baya hızlı bulaştı bende gözümü yükseklere dikmeye başladım ama şimdilik bir mondial 150 zat'ım var.güzel güzel gidiyoruz yakında yüzyüze tanışmak dileğiyle
    Hoşgeldin arkadaşım, kazasız belasız sürüşler dilerim sana.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    onurrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin kardeşim . valla topak açmışsın daha yeni gördüm .. aramıza hoş geldin tekrar en kısa amanda yeniden görüşmek ve denize girmek uzere (((((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Yamaha XT125 X + Bayerische
    Merhaba.. Onur ben de Maltepe mangal partisine gelmiştim.. İşim olduğundan maalesef Burhan Felek'e gelemedim..

Ben bi şi merak ettim ... onur.. mesaj yazdığın halde nasss "0" mesaj yazmış olunuyo.. tekniğini merak ettim de..

dalyanoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Onur hosgeldin kardesim. Bu arada Gokhan'in cigerini bilirim demissin. Nasil arkadasin cigeri? Temiz mi

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı dalyanoner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onur hosgeldin kardesim. Bu arada Gokhan'in cigerini bilirim demissin. Nasil arkadasin cigeri? Temiz mi
    tam mangallık
    GKN MOTORS

Motosikleti
    hyosung Gv 650
    Alıntı dalyanoner adlı üyeden alıntı Mesajı göster

arkadaşımızın ciğeri temizdir ama iş ciğerde değil yürekte biter ve bu şahsın yüreğide mangal gibidir..sırtını güvenerek yaslayabilirsin
    :flower:Kıyamet:flower:Gelsede:flower:Kopsak :flower:[B][I][/I][/B][COLOR="Blue"][/COLOR]

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)