yeni bir motor aldım skygo 250.dün gece ilk deneyimimi yaptım..yaklaşık 15 sene önce minik bir motorum vardı ama vitesli motor ilk kez kullandım.ismim hakan 35 yaşındayım.aranıza katılmak anca kısmet oldu
yeni bir motor aldım skygo 250.dün gece ilk deneyimimi yaptım..yaklaşık 15 sene önce minik bir motorum vardı ama vitesli motor ilk kez kullandım.ismim hakan 35 yaşındayım.aranıza katılmak anca kısmet oldu
öncelikle yeni motosikletin hayılrı ugurlu olsun. kazasız belasız sürüşler diliyorum. güzel vakite geçirebileceğin. faydalı bilgiler alabileceğin cok güzel bir foruma katıldın. Emin ol gerçekten Tutku yaratır bu site..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
hoşgeldiniz hayırlı olsun motorunuz kazasız belasız
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yeni motosikletin hayırlı olsun kazasız belasız binersin inş
Hoş Geldin .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
hoşgeldiniz.sefalar getirdiniz yeni motorunuzda hayırlı olsun.keyifli sürüşeler.:-D
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
güzel temennileriniz için teşekkürler..hoşgördüm sağolun
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Aramıza hoşgeldiniz...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hoşgeldin hakan,motorun hayırlı olsun kazasız keyifle kullanman dileğiyle
hayırlı olsun yeni motorun .aramıza hoşgeldin.
hoş geldin tekerine taş bedenine kaza gelmesin
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Hoşşgeldin Hakan Motorun hayırlı olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoşgeldiniz, motosikletinizi kazasız belasız kullanmanız dileği ile..
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
aramıza hoşgeldiniz ...
hoşgeldin..........................
Hoşgeldin kardeşim.
Yeni Motosikletin hayırlı uğrlu olsun
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)