makarna, hasanpaşa - acıbadem arasındaki sınırda oturuyorum ben
yeni motorun hayırlı olsun bu arada
makarna, hasanpaşa - acıbadem arasındaki sınırda oturuyorum ben
yeni motorun hayırlı olsun bu arada
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
tesekkurlercrato adlı üyeden alıntı
Makarna sen geç mi geldin göremedim seni ben biraz erken çıktım. Benden sonra gelen arkadaşlarla da inşallah görüşür tanışırız.
Ben Mltepede oturuyorum ev iki katlı 2 tane de motor var. Apartman koridoruna koyuyoruz. Bir ara 3 tane motor vardı ev de o zaman birini komsuya bırakıyorduk. Abimin YBR merdiven altına sığıyor ben de duvar kenarına yanaştırıyorum oluyor bitiyor. Sizde de giriş müsaitse merdiven altı veya kenarına koyabilirsin. ;) Tavsiyem.
Bu arada sen köprüyü geçebildin mi?
Sadobey
ben seni gordum ya ama konusamadik herhalde, ama gordum seni.sadobey adlı üyeden alıntı
"Makarna kopruyu nasil gecti?"sadobey adlı üyeden alıntı
cok yakinda, bu sayfalarda :-)
daha degil, ehliyetim yok, motorum hala magazada..
[FONT="Fixedsys"][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]Ebru[/COLOR][/SIZE][/FONT]
A rh+
Piaggio Liberty200
34 DM 8840
İstanbul
makarna motor sende değil mi?
makarna, plaka hala çıkmadımı? artık tırnaklarını ve dişlerini gösterme vakti gelmiş
Korlassss tırnakta yedirir kafada...
merhaba;
bende acıbadem telekomun arkasında oturuyorum. her türlü buluşmaya katılmak isterim.
sevgiler
Makarna Merhaba,
neden hala mağazada evraklar mı gecikti? . Sen bu hafta sonu direksiyon sınavına girmedin mi? yoksa daha yazılacak mısın kursa ? Hadi bakalım alda motorunu ilk gezine birlikte gidelim
Sadobey
ben de nato yolunda oturuyorum. holydiver da orda heralde, sölediinden anlaşıldığna göre... toplantı buluşma falan gelirim de motorum yok hala
motorum su anda evin antresindeeee
plakam da vaar
ruhsatim da vaar
sadobey,neden hala mağazada evraklar mı gecikti? . Sen bu hafta sonu direksiyon sınavına girmedin mi? yoksa daha yazılacak mısın kursa ? Hadi bakalım alda motorunu ilk gezine birlikte gidelim
benim durumum soyle, ben sınava bu doneme yetisemedim, tatil donusum tam ziraat bankasının hesaplari kapattıgı gune denk gelince. ben de hemen simdiki doneme kayıt yaptırdım ama hocaya rica ettik arkadasla, bizim surus egitimini onceden yapalım, ekimden sonra hava durumlari malum, kaynar gider bizim dersler dedik. saolsunlar kırmadılar, teorik derslerden once bir tur surus dersi yaptık haftasonu sınava girecek arkadaslarla, bir posta da ekimde yapariz artik. ehliyetim aralıkta en geç elimde hayırlısıyla.
işte bu arada da boyle gece vakitleri kacak kacak binicem..
gorusuruz
A rh+
Piaggio Liberty200
34 DM 8840
İstanbul
hayırlı uğurlu olsun makarna
ıslatırız artık
sagol dejavu, insallah olur hem hayirli, hem de ugurlu, her niyetlenene de nasip olsun gercekten boyle guzel heyecanlar.
yapalim bir gun birseyler, organize edelim iste, cok iyi olur
sevgiler
motorun hayırlı uğurlu olsun ...allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Hadi hayırlı olsun...
Keyifli sürüşler...
İlk iş köprüyee hadi bakalım...
makarna, Motorun hayırlı olsun. bende koşuyolu tarafındayım Erzurum sitesinde.. zaten avatara bakarsan caddeyi hatırlarsın..
deamon, conqueror, kadirr, sagolun arkadaslar,insallah hep boyle guzel haberlerimizi paylasalim,kaza bela uzak olsun, di mi
conqueror, bir gece ansizin kopruyu bile gecebilirim
kadirr tesekkurler, tanımaz mıyım caddeyi, gorusuruz musait oldugunda.
A rh+
Piaggio Liberty200
34 DM 8840
İstanbul
ebru hayırlı olsun sıra ehliyette....ehliyeti alınca artık ıslatmak lazım
Motorun hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bende çevreyolunda oturuyorum.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Koşuyolu'ndan Tüm Motorcu Arkadaşlara Kazasız, Belasız ve Keyifli Sürüşler Temenni Ediyorum. Organize Edilen Tüm Etkinliklere Havalar Güzel Olduğu Müddetçe Gelmeye Hazırım. Bu Organizasyonlar Sayesinde Hem Birbirimizi Tanıma Fırsatı Bulmuş Oluruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)