RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
abi benide kabul etmediler nerde pembe a2 görürsem taş atıcam
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hoşgeldin sema kalıcı ve katılımcı olursun umarım mt de
bu arada uzun bi süreden beri olaysız bir şekilde aramıza katılan bayan arkadaşımızsın
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Hoşgeldin butterfly_80... Kurmuş olduğunuz grup için sizi tebrik ederim.
butterfly_80 Nası Yani'de Beyazın konuğu sizmiydiniz yoksa
1. Girip çıkmak yok, yahep ya hiç Vaso sözüm sana
2. Byfurkan olaysız derken??? Biraz açık şekilde anlatırsan sevinirim? ne olaylar dönüyor burda bakiim :D
3.Kaldor/ hoşbulduk teşekkür ederim, desteğinizle nice yıllarımızı kutlarız hep beraber.
4. Nası Yani konusunu açma istersen :D Pıerzing çünkü Beyaz hakketen gözümden düştü, orda espiri yapıyım derken yüzüne bulaştırdı ve sizler alkışladınız ama olsun o atmosfere sokulunca insan unutuyor
Cevaplayalim sorularini
1- Evet yag bitimi sonucu olusan bir terleme mumkundur. Fakat umarim motorunda ciddi bir hasar yada conta yakmamisindir.Bu arada nasil fark etmedin yag bittigini? Periyodik bakimlarini ihmal mi ediyorsun?
2- Gidonun gevsekligi bence bununla alakali degil. Buyuk ihtimalle sen gidonu dogru pozisyonda tutmadigindan cakil taslarinda ani kontrol kaybi yasiyorsun. Yoksa bu araba direksiyonu degil sert yada yumusak olayi degil. Bu tutus pozisyonunu ogrendikten sonra rahat edersin.
3- kici mi atiyor, ne guzel bende hep yapardim bazen. Caresi tabiki var , oyle deli gibi gaz verme sende Yada lastigin bitik ama bu dusuk bir ihtimal.Gormek lazim.
4- Yedek parca mi tamir mi. Yedek parca sorunun var ise bu her yerden temin edilir , tabi arizan yok ise , teknik bakim icin ise farkli adresler onerebilirim.
Formu hep takip edemezsemde tum sorular icin ozelde de mesaj atabilirsin zaten motosiklet.net ki gs500 yarisi ile konusuyorumdur. Bir gs500 topladigim icin artik ezberledim motoru.
mutlu surusler
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hoş geldin sema hanımm.....iyi forumlarrr.
güzel arkadaşlıklar dileğimle....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
1. ben aldığımda motosikleti daha 1000 km yapmadan bitti / kırmızı ışık yandı ve makina durdu/ yoldan geçen birine yağ aldırdım şimdi iyi.
2. gidon gevşek gevşek gevşek getiricem yada sen gel gör alla alla.
3. bu konuda haklısın deliyim
4. yedek parça sadece / servis olayı 1 numaralı ustam sezgin var pendikte ondan başkasına gitmem.
5. yarış mı?
hoşgeldinnnn ;) .
Seda forumunuza üye olacağım zaman başıma gelenleri anlatayım mııııı
tum kalan kisma sana ozelden yanitladim mesaj kutuna gidince gorursun
5. soruyu da anlamadim kusura bakma.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
GS 500 gurubu mu var demek istedim yarışıyorlarmı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)