Ne Olsun Ne Olsun Nasılsınız Arkdşlarrrrr Heyoo Fılen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
frdndl adlı üyeden alıntı
haberimiz olsun albümden
kendilerine katkı da bulunmak isterim albüm alarak
teşekkürler albümden haberdar ederim zaten herkesi
yalnız bunlar şimdi paralarını denkleştirmeye çalışıyolar oda kuzenin söylediğine göre 1 seneyi bulurmuş
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
-
arkadaşlar ilk sayfada birisi yazmış böle gereksiz başlıklara ilgi alaka felan ayıp ediosunuz demiş. motorumuzu boyatıcaz fikir alalım dedim iki kere ben yazdım toplam 12 cevap var. mal gibi düşünüyorum hala napsam die. hakikaten ilgi alakanıza teşekkür edicem ben. yok yok ayıp olmuyo devam edin arkadaşlar BU BİR SİTEM MESAJIDIR!!!
-
ben ceza nın cd lerini alırım sago yu da tv den netten dinliyom sadce ama o da sağlam yasıyo hakkını vermek lasım
ceza dinlemem dinleyeni de sevmem
haberimiz olsun albümden
kendilerine katkı da bulunmak isterim albüm alarak
çıktı mı gerçekten? album almak değilde limewireye yazim hemen
RECOKARAP adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ilk sayfada birisi yazmış böle gereksiz başlıklara ilgi alaka felan ayıp ediosunuz demiş. motorumuzu boyatıcaz fikir alalım dedim iki kere ben yazdım toplam 12 cevap var. mal gibi düşünüyorum hala napsam die. hakikaten ilgi alakanıza teşekkür edicem ben. yok yok ayıp olmuyo devam edin arkadaşlar BU BİR SİTEM MESAJIDIR!!!
dostum haklısın. Senin topicin soru içeriyordu ve bilgilendirmek gerekiyordu.O topicte geyik yapılmaz ayıptır.Ama baksana bu topice.. tamamen geyik unsuru içeriyor nereye baksam boynuz görüyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
Sago ne zaman yeni albüm çıkardı yahu
Dersti okuldu derken sagoyu unuttuk
10 gün felan oldu sagonun 2008 albümü çıkalı
saolsun kuzen çıktığı ilk gün haber veriyor bana
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
arkadaşım kalın yazı yazmayı bırakırmısın her yerde kalın yazıyorsun! site kuralları gereği bold yazmak yasak.. dikkat edersen sevinirim aksi taktirde site yönetimindan uyarı alırsın
yok dikkat çekici olsun yaa, belki okumadan geçerler falan
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
Süper Moderatör (BBRR)
Başlık amacı dışına çıktığı için kilitlenmiştir.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler