Merhabalar Suzuki Dr 650 Yardım
Reklamlar
-
Merhabalar Abilerim Kardeslerim En Sonunda Hayırlısı ıle Motor Alacagım Baskalarının Motoruna Bınmekten Kurtulacagım
Suzuki Dr 650 Almak Nıyetım Var Bıraz Ama Nasıl Bır Motordur Nedır Sıkıntı Yaratırmı
En Onemlısı Km De Ne Yakar Ykıt Masrafı Nedır
Cross Ofrood Oldugunu Bılıyorum Motorun Ama Bu Motoru Kullanan Bılen Arkadaslar Yardımcı Olurlarsa Sevınırım
Saygılarımla Herkese Tesekkurler
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Reklamlar
-
arkadaşım hoşgeldin alacağın motor temizmi önce onu araştır,ben dr 800 kullanıyorum 25 lt ile 500 km yol yapıyorum o daha az yakar benimki 1993 model hala parçası var kolay kolay arıza yapmaz fiatı iyiyse temizse tavsiye ederim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
MoToR adlı üyeden alıntı
arkadaşım hoşgeldin alacağın motor temizmi önce onu araştır,ben dr 800 kullanıyorum 25 lt ile 500 km yol yapıyorum o daha az yakar benimki 1993 model hala parçası var kolay kolay arıza yapmaz fiatı iyiyse temizse tavsiye ederim
DR 800 93 model 100 kmde 5 litremi yakıyor lpg mi
-
tatarx lpg değil canım benzinli 250 cclik 3 lt yakıyor bununda normal 5 lt yakması ha 80-90 geçmiyorum ara gazı vermem,boşa gaz vermem,motor nasıl kullanılması gerekiyorsa öyle kullanırım giydiğim elbiseye varana kadar dikkat ederim winlex mont giymem bunlar ince hesaplar ama olması gerekende bu
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)