İŞTE BENİM MOTOR HİKAYEM....( biraz uzun oldu galiba )
Reklamlar
-
Bundan 6 ay evvel sıcak bir yaz günü sokakta yürüken vınnnn..... diye bir ses duydum kafamı cevirdiğimde 5 adet bmw motorsikletin yanımdan gectiklerini gördüm tam koruma motor üstünde idiler adeta hayran kaldım ben böle aval aval bakarken birisi anlamış olaçakki yanımdan gecerken bana el işareti yaparak selam vererek gecti. İşte o an bende bir duygu tarifsiz ben niye motora binmiyorum Ankaranın ilçesindeyim gideceğim yerler pek uzak olmasada beni yoruyor bir motorum olsa ne güzel olurdu bu duygular içerinde hiç motor bilgim yoktu o zaman gittim salcano marka bir scooter aldım taksitle ama binmeyi hiç bilmiyorum arkadaşıma alo deyip şu motoru bizim eve kadar götürelim dedim geldi götürdü sağolsun ilk denememde patates cuvalı gibi düştüm heyecandan dolayı dönerken umutsuzluğa kapıldım ben bunu süremem ama yılmadım şimdi 4000 inci km deyim ama yetmiyor önceden 80 e çıkamam ben bunla derken şimdi 110 az geliyor hele birde artçım varsa yokuşlarda 60 ı geçmiyor ve motorumu değiştirmek istedim işte motorsiklet netle tanışmam bu şekilde oldu çünkü araştırmaya başladım 10 larca sitede 1000 lerce yorum okudum kafam allak pullak oldu honda mı alsam yamahamı alsam hyosung mu kanuni mi???? dellenmeye başladım para biriktiyorum seneye kış almayı planlıyorum ama halen kararsızım forumlar sayesinde az bucuk bilgim oldu tam bana honda cbf 150 yeter derken bugun apache iyi gördüm hint malı acaba bunumu alsam dedim ama alaçağım zamana kadar çokkkk fikrim değişir velhasıl bu hamur çok su götürür ...
Bu arada kendimi tanıtmadım Adım Melih Ankaranın Beypazarı ilçesindeyim motorum salcano 125 scooter ve motor hastalığına tutuldum benide aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurm saygılarımla
Reklamlar
-
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin melih.. tutkundan vazgeçme..
Beypazarı demişsin 3 sene çncesine kadarki anılarım depreşti ahh ahh
bi kız için oralara kadar geldim.. orda turizm unide okuodu.. neyse unutayım ben
hala okuyan kızlar var bir ara gel bak bulursun bir tane daha benimde tayın oldu geldim 1 bucuk sene falan oluyor bende gidersem ilerde anım depreşirmi bilmem
-
hoşgeldin melih motor zevki anlatılmaz yaşanır doğru yerdesin kardeşim anladığım kadarıyla likidite durumunda iyi allah gönlüne göre versin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
hosgeldin kardesim....umarım memnun kalırsın
-
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
hoşgeldin melih
motor zevki anlatılmaz yaşanır doğru yerdesin kardeşim anladığım kadarıyla likidite durumunda iyi allah gönlüne göre versin
hoşbulduk yok iyi değil motorumu taksitle aldım hala ödüyoruz bir yandanda başka motor için para biriktiyorum ama işte kışa doğru alaçam bakalım 5 milyarı geçmeyecek bir makina
motorpark adlı üyeden alıntı
hosgeldin kardesim....umarım memnun kalırsın
hoşbulduk kardeş ben bu siteyi çok seviyorum çokda mennunum
-
zaten en ii forum sitesi..hem konu olarak çook kapsamlı hemde bi sorunun olduğunda herkes yardımcı olmaya çalışıyo...sahsen ben daha acemilik dönemindeyim
-
Hoşgeldiniz
Ankaralılara benden sonra bir scooter daha katıldı oleyyyyyyy
-
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
Hoşgeldiniz
Ankaralılara benden sonra bir scooter daha katıldı oleyyyyyyy
bugun 2 yiz yarın 2000 oluruz inşaallah
-
LABO adlı üyeden alıntı
bugun 2 yiz yarın 2000 oluruz inşaallah
2000 scooter, kulağa hoş geliyor açıkcası
Kimbilir bakarsın biz de vitesli cc lere geçeriz
-
Hoşgeldin. Umarım istediğin makineye en kısa zamanda kavuşursun.
-
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
2000 scooter, kulağa hoş geliyor açıkcası
Kimbilir bakarsın biz de vitesli cc lere geçeriz
ben Allah nasip ederse kışa alaçam bir vitesli zaten Angarlılar olarak artık bir gezi yaparız inş.
atlantic adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin.
Umarım istediğin makineye en kısa zamanda kavuşursun.
hoşbulduk sağolasın
-
hoşgeldin herkes bir yerden başlamalı
110 az geliyorsa cbf150 nede apachi hiçbirini alma bütçen varsa 250 al
-
hoşgeldin melih,güzel anlattmışsın rüzgarın bol olsun.
-
Hoşgeldin Melih kardeşim.
hepimiz genelde ufak tefek motosikletlerle başladık bu sevdaya.
sabırlı olmayı becerebiliyorsan herşey çok daha güzel olur.
kazasız belasız günler dilerim sana
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Hoşgeldin Melih motoru büyütmek için acele etme,yeni sayılırsın,dikkatli ol
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
valla abii hiç pişman olmazsın benim üye olalı bi hafta olduu gerçekten hiç bi forum sitesindede takılmazdım ama ben 'a hasta oldum her iddiasına varım sende bayılıcaksın
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
-
aramıza hoş geldin..............
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
hoşgeldin herkes bir yerden başlamalı
Hoşbulduk haklısın
110 az geliyorsa cbf150 nede apachi hiçbirini alma bütçen varsa 250 al
yok ben hız mreklısı değilim sadece artçım ile 110 yapabilen yokuşlarda baymayan sağlam bir motor olsun yeter bana
namk adlı üyeden alıntı
hoşgeldin melih,güzel anlattmışsın rüzgarın bol olsun.
teşekkürler hoşbulduk
Özer adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Melih kardeşim.
hepimiz genelde ufak tefek motosikletlerle başladık bu sevdaya.
sabırlı olmayı becerebiliyorsan herşey çok daha güzel olur.
kazasız belasız günler dilerim sana
tasarslan adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Melih motoru büyütmek için acele etme,yeni sayılırsın,dikkatli ol
hoşbulduk...yok zaten öteki seneyi bulur bu motorlada iyiçene acemiliğimi atarım o zamana kadar
ben zaten 3 ay gibi bir zamandır takip ediyorum bu siteyi ama tanışmak şimdiye nasip oldu
Kelleci adlı üyeden alıntı
aramıza hoş geldin..............
hoşbulduk kardeş
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)