Herkese Selam bende geldım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
tesekkurler bıraz sabırsızım sanırım ama bır musıbet bın nasıhattan ıyı
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
-
hoş geldin ve yeni motorun hayırlı ugurlu olsun
-
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
-
haşgeldin yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız inş...
-
hoşgeldin!! kazasız sürüşler!!!
[COLOR="red"][B]DOSTUDA,DÜŞMANIDA BİLİYORUZ. SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN[/B]!!! [/COLOR]
-
hoşgelmişin PaskalNouma
hayırlı olsun motorunda kazasız belasız sürmek nasip etsin Allah
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
Hoşgeldin, eğitim alman çok güzel ama onu motosiklet kullanarak tecrübeni arttırman gerekiyor.İlk altı ay öğrenmek için uslu uslu bin, tam öğrendim dediğin zamanda dikkatli ol en tehlikeli zamandasın demektir. buda yaklaşık 5.000 km demek
Yani yazı,kışı ve baharı görmeden bunu bir daha tekrarlamadan iyice öğrenmiş sayılmassın istediğin kadar km yap yapacağın her kmde yeni bir şeyler öğrenmeye başlayacaksın veya hatanı göreceksin.
Ben 1974 den beri trafiğin içindeyim ama hala yeni yeni insanların psikolojik davranışlarını görüyor ve öğreniyorum.
Öğrenmenin yaşı yoktur. Her yaşta yeni bir öğrenecen.
Huzurlu ve mutlu olman dileğiyle
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
merhaba ve hoşgeldin.
daha önceden motosiklet tecrübesi olmayan arkadaşlarımızın çoğunluğu,hız mefrumuna alışık değildirler ve motosikleti de tanımayınca işler daha da zorlaşır.
gaz'ı açar süratlenirsin ama kullanılan motosiklet acaba nekadar mesafede durabilecek ya da (mili saniyelerler ölçülebilecek sürelerde )sürücünün karar verme aşamasındaki kararlılığı, zamanlama,refleksleri,manevra kabileiyeti vs vs çok önem taşımakta.
kulaktan dolma, motosiklet kullanmak bisiklet kullanmak gibidir hatta daha da kolay diye laflarlar bazen! bunların ne kadar yanlış ve ciddiyetsiz tespitler olduğu,ilk kaza yapılınca anlaşılıyor
Ufak tefek sıyırıklarla atlattığın bu kaza inşallah ilk ve son olur
Motosikletini güzel ve kazasız günlerde kullanırsın inşallah.
Selamlar
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
PaskalNouma adlı üyeden alıntı
herkese ve ozellıkle ankaralı arkadaslara selamlar toplantılarda gorusmek uzere
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, bir şeyleri çok güzel anlatmışsınız, hayırlı olsun
ve aynı zamanda geçmiş olsun, görüşmek ümidiyle, iyi sürüşler
-
Hoşgeldin kazasız belasız bimen dileği ile.. dikkat et son kazan olsun bu inşallah.. lastiklerini bencede değiştir... ankaranın havaları için özellikle sakat bir durum...
-
aramıza hoşşgeldin 2 yıL sonra aman dikkat motorun hayırlı olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
hayırlı olsun artık deneyimlerini bizimle paylaşırsın.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
hoşgeldin paskal kızmasın ismini kullandın diye bilirsin tersdir biraz
motorun iyiymiş hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
aramıza hoşgeldin tekrar diyelim o zaman. kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle kendine iyi bak .ruhunu değil lastiğini yak
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
ennginn adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin, eğitim alman çok güzel ama onu motosiklet kullanarak tecrübeni arttırman gerekiyor.İlk altı ay öğrenmek için uslu uslu bin, tam öğrendim dediğin zamanda dikkatli ol en tehlikeli zamandasın demektir. buda yaklaşık 5.000 km demek
Yani yazı,kışı ve baharı görmeden bunu bir daha tekrarlamadan iyice öğrenmiş sayılmassın istediğin kadar km yap yapacağın her kmde yeni bir şeyler öğrenmeye başlayacaksın veya hatanı göreceksin.
Ben 1974 den beri trafiğin içindeyim ama hala yeni yeni insanların psikolojik davranışlarını görüyor ve öğreniyorum.
Öğrenmenin yaşı yoktur. Her yaşta yeni bir öğrenecen.
Huzurlu ve mutlu olman dileğiyle
Gercekten de oyle ıstanbul dan ankaraya gelınce kendıme guven geldı sanırım ama allah dan ucuz atlattım
bırde ıstanbulda hep arkadaslarla gezmıstık boylece daha kontrollu oluyor ınsan tek basına gezmenın pek tadı yok
ozzy73 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin paskal kızmasın ismini kullandın diye bilirsin tersdir biraz
motorun iyiymiş hayırlı olsun.
Paskal gerı gelsın de onemlı degıl ters olması
bu arada 06 b 1903 plakama kavusmama az kaldı
Deryali adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun artık deneyimlerini bizimle paylaşırsın.
deneyımlerı
1-otobus ve kamyonları geınce savruluyosun
2-benım gıbı bolu dagından bu mevsımde gecersenız full koruma olmalısınız
benım tek hatam yazlık eldıvenle gecmektı ellerım dondu
3-kaza dedıgın bır anlıkmıs sukur kı full korumaydım bana bı sey olmadı
aksam eve gıdınce motorum kaza resımlerını eklıcem
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
-
hoşgeldin kara kartalım
-
hosbulduk inönüden sonra 19 mayıs cekılmıyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)