Hepiniz çok sağolun tek suçum 1 Nisan da üye olmak mıdır nedir anlamadım yani.
Hepiniz çok sağolun tek suçum 1 Nisan da üye olmak mıdır nedir anlamadım yani.
Senin modlarla alıp veremediğin nedir ben anlamadım ya Belki kızacaksın ama kusura bakma...Geçen senin topiğinde Pro birşeyler yazmıştı belki hatırlarsın...Kızlara neden gıcık olabileceğin yada olabileceğimiz konusunda...Şu an aynısı kanıtlanmış oluyor...Senin topiğin kitlendi hülya isimli şahsın(artık gerçek hülya mı değil mi bilemiycem) topiği kitlenmedi diye yine celalallendin...Arkadaşım sakin ol...Nedir bu mod ve kız takıntısı ya...Boşversene sen bunları gir paylaşımını yap bilgi al...Sana ne gelen bayan üyeye yazılan mesajdan Bırak kim hoşgeldin diyorsa desin kim karşılıyorsa karşılasın...Yorma kafanı boşver
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ilk önce hoş geldim motorum yok demişsin burda yakında dersinki hangi motoru alsam anladın sen onu
kabak yine benim başıma patlamış by_mavi ile uğraşırken birde hülya_hülya olduk . binbir surat oldum yhaa . ben orjinalim , hiç bir çin malı yerimi tutamaz
hülya arkadaşım da tekrardan hoşgelmiş. direk damgayı vurmuş prometheus zaten .
benim dikkatimi çekti metehan kankam 7 sayfalık yazıya neden bir cevap yazmamış neden hoşgeldin dememiş burnuma kokular geliyorrrrr
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
yakında birde gulben_gulben diye biri olur hulya_hulya ile kapışmaya başlarlar mt magazin diye yeni bir topik açılır gündem bundan sonra bu olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)