Slm arkadaşlar aranıza bugün katıldım, herkese kazasız sürüşler dilerim, tokat Niksara yolu düşen bütün arkadaşları beklerim.
Slm arkadaşlar aranıza bugün katıldım, herkese kazasız sürüşler dilerim, tokat Niksara yolu düşen bütün arkadaşları beklerim.
[COLOR="red"][B]DOSTUDA,DÜŞMANIDA BİLİYORUZ. SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN[/B]!!! [/COLOR]
hoşgeldin arkadaşım kendinden bahsetseydin seni daha iyi tanırdık Adanadan kucak dolusu selamlar
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
oo kardeşş aramıza hoşgeldinn sevgilerrr bu yaz bol gezi olcak hadii göruşuruzz
hoşgeldin tokatlıden sevgiler
hoşgeldin aramıza ktılımcı olmn dileğiyle
tekerin düz bassın
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Haklısınız kusura bakmayın, Adım Kasım 28 yaşındayım, GOP üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümü mezunuyum, evliyim ve yaklaşık 2 senedir 2 tekerlek üzerindeyim ybr 125 le başladım şu anybr 250 sahibiyim tecrübe kazandıkca motoru büyütmeyi düşünüyorum, tekrardan herkese kazasız sürüşler diliyorum....
[COLOR="red"][B]DOSTUDA,DÜŞMANIDA BİLİYORUZ. SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN[/B]!!! [/COLOR]
tokatlı kardeşim hoşgeldin Niksara dediğin yer tokat merkezdemi yani merkeze yakın mı ??
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Hoş Geldin iyi forumlar..
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
hoşgeldin hocam bende niksarlıyım.serenli kasabası.tekerinize taş deymesin
merhaba bende tokatlıyım yağmurlu kasabası yazın gelirsek görüşelim
baha
Hoşgeldin hemşerim. Bende Niksar lıyım (Tokatın ilçesidir 60 km mesafededir). Bu yaz motorumla Adana dan memleketime geldim. 1 hafta kaldım belki görmüştürsün.Büyük HONDA chopper motorumla yayla - ayvaz çok dolaştım. Bak Ziraat bankası karşısındaki Telefoncu Bayram da arkadaşımdır o da iyi bir motorcudur tanışıyorsun belki de.Herkes birbirini tanır gerçi de küçük yerde.
Soyadın ERDEM ise İhsan ERDEM de benim ilkokul arkadaşımdır.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ar-gezisi.html
geçen yıl ki Adana-Niksar gezi fotoğraflarım
tabiki tanıdım sizi, honda chopperla niksara geleceksiniz ve sizi farketmeyeceğiz, mümkünmü! Ben İhsan ERDEM in dayısının oğluyum ismim Kasım. Tüzemenlerle sanırım bir akrabalık vardı bizim ,gerçi sizde yazmışsınız niksar küçük yer mutlaka bi yerden akrabalık cıkıyor.
eyvallah kardesim cok saol, bole yerlerde hemsehrilerinin olması insanı sevindiriyor
Aramıza hoşgeldin abi. Kazasız belasız bol km'ler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
selam dostum aramıza hoş geldin ...
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
hoş geldin arkadaşım umarım buradan bir daha kopamazsın.
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
hoşgeldinn dostum kalıcı ve katılımcı olman dileği ile
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
E arkadaşım
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)