tüm motorseverlere kucak dolusu sevgiler motorsiklet aşığı olarak hem öğrenmek hemde paylaşmak için burdayım İnşallah bende ilerde usta bir motorcu olurum o günde gelir....
tüm motorseverlere kucak dolusu sevgiler motorsiklet aşığı olarak hem öğrenmek hemde paylaşmak için burdayım İnşallah bende ilerde usta bir motorcu olurum o günde gelir....
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
motospeed,
aramıza hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin
hi dotum, hoşgeldin. inşallah hayırlısı ile motorunu alırsın. allah cümlemize kaza bela vermesin (amin)
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
motospeed, İyiki geldin dostum Ankaralı üyeler artması beni hep Mutlu ediyor
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
motospeed, öncelikle hoşgeldin.Ama bir şey rica edeceğim LÜTFEN DİLİMİZDEN UTANMAYALIM kampanyasını bir araştır.Ve dilimizi dejenere olmaktan kurtarmak için sende çorbaya bir tutam tuz at.Saygılarımla...
motospeed sanada selam olsun..Oku mesajları hem bilgilen hemde dellen...
Kısa sürede etrafındakilere bilgi ve caka satıyo olacaksın emin ol..Ne tür motor düşünüyosun onu bi yaz bakalım Hoşgeldin.
hoşgeldin...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
hoşgeldiniz.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
wellcome home mu demeliyiz yoksa
holgeldin
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)