ben istanbuldan serdar aranıza yenı katıldım herkese merhaba
ben istanbuldan serdar aranıza yenı katıldım herkese merhaba
merhaba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aramıza hoşgeldin
ERASER WİLL COME BACK
hoşgeldin kardeş...
hoşgeldin adaş
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Sende sevdalandın demek
Hayırlara vesile olması dileğiyle hoşgeldin.
merhaba dostum, hoşgeldin. inşallah motorunu hayırlısı ile alırsın. allah cümlemize kaza bela vermesin(amin)
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
speedlove83, Hoş geldin
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
speedlove83 hoşgeldin
Hangi motoru düşünüyosun..Bi yaz bakalım..
Kefken'de sizleri tanımaktan çok mutlu olduk, dostluğumuzun sürdürülebilir olması dileğiyle...
speedlove83,
aramıza hoşgeldin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoş geldin...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
hoşgeldiniz.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoşgeldiniz.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)