slm yeniyim mondial 250 ile truva arasındayım arkadaşlar
Reklamlar
-
slm arkadaşlar yeni üyelik yaptım önceki adım hyo yasin di şimdi crayz_yasin ben 17 yaşındayım motorlu araçlar teknolojisi okuyorum giresunluyum bağcılarda oturuyorum boy 1.75 kilo 60 küsür umarım herkes bildigi konularda birbirimize yardımcı oluruz bichopper almak istiyorum mondial 250 ile truva 250 arasındayım motorda dayanıklılığa önem veririm şimdiden yotumlarınız için teşekkürler
Reklamlar
-
crazy_yasin adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar yeni üyelik yaptım önceki adım hyo yasin di şimdi crayz_yasin ben 17 yaşındayım motorlu araçlar teknolojisi okuyorum giresunluyum bağcılarda oturuyorum boy 1.75 kilo 60 küsür umarım herkes bildigi konularda birbirimize yardımcı oluruz bichopper almak istiyorum mondial 250 ile truva 250 arasındayım motorda dayanıklılığa önem veririm şimdiden yotumlarınız için teşekkürler
dayanıklılık mademki önemli o zaman başka marka ve modellerede bak
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
tekrardan hoşgeldin diyelim o zaman
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
tekrardan hoşgeldin.Duygusal vaziyetler biraz hallice ise sıfır olmasa da japonlara bak derim. 5 yıllık iyi bir japon sıfır çinliden daha iyidir. Bende marka yazmıyorum 250 cc çin ve 650 cc japon var ikisi de sıfır alındı. Japon bakımdan bakıma servise giderken,diğerinde ufak tefek de olsa (örneğin 15 gün çalıştırılmazsa akü takviyesi ister, sık sık buji değişimi ister) sorunları bitmiyor.
-
17 yaşındasın... motosiklet önerisi istiyorsun..
dayanıklılığa önem veririm diyorsun çin malı düşünüyorsun
bence biraz daha sabret hayat pişirsin seni
-
hoşbulduk kardeşlerim asfalt melegi abi bukadar bekledik abi tutma gözünü sivim ya hayat haşlasın kavursun sen boş ver abi abi sabredersem babam parayı yedirmez bana sana araba alimder yardımcı older gider bi sürü hayaller agokce para olda honda 600 rr veya kawasaki zx-6 alrımda mıngiryok
byfurkan hoşbukduk babaçi agokce ye dediklerim senin içinde geçerli kardeşim mıngır olsa sizidee görürüm yok işte allah kahretmesin yok
-
madem çin malı alacaksın, madem gücün ona yetiyor, o zaman mondial al, çünkü servis ve yedek parça da şu an çinlilerin en iyisi mondial.
bana sorarsan kafana sık ama çin malı motor alma, aklını kaybedersin.
-
merhaba aramıza hoşgeldin iyi eglenceler dilerim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
eh madem geldin, bana ancak hoş geldin demek düşer bu vakitten sonra
-
dostum hiç o çinlilere girme kanımca git bitane yamaha honda motor al bence onlara verecegin parayla 5-6 sene bin bişi olmaz boşuna dememişler çin işi japon işi bunu yapan iki kişi kıyaslamak bile yanlış bence
-
jesse öncelikle hoşbulduk kardeşim arkadaşlar yamaha cbr desem bana yetmez bi motor honda cbr güzel ama kalıp yok hysong gt 250 oda kötü diyolar bana bi model önerin yani sizce ne?
-
valla mct 250 oturaklı motor. 2 silindir iyi de gider yani. parça garantisi de 10 yıl. 10 yıl kullanmazsın zaten bi motoru
-
Herkese merhaba, yeni üye oldum. Herkese selam ve saygılarımı sunarım. Her türlü klasik motor tamir, bakım ve yeniden toplama işleri itina ile yapılır. Boya, kaporta,nikelaj, elektrik aksamı, motor revizyon. Bmw, Bsa, Norton, Junak, Ural. İhtisasımız Bmw olmakla birlikte, her çeşit klasik motorunuz toplanır. Yedek parça konusunda çok geniş bir ürün yelpazemiz mevcuttur.
-
digi_boy valla doğru dedin 10 yıl bi motor kullanılmaz heralde denizkc2 hoşgeldin arkadaşım bende saygularımı sunarım sen mct 250 hakkındaki düşüncelerin nedir söylermisin teşekkürler?
-
Dostum aramıza hoşgeldin. Bana göre burdatopicaçmak yerine her iki markanında topicleri va. Onlara bakmanı tavsiye ederim. Ben 1,5 senedirMCT250 kullanıyorum.Kendime ait ilk motorum diyebilirim. 13000 kmdeyim. Yaz kış şehiriçi şehirdışı bilfiil binmekteyim. Aynı motorla 20000 i deviren arkadaşlarım da bar bu sitede. Motora başlayan hiç bir kişi ensağlam motoru bile alsa uzun ömürlü binmiyor. Çünkü o başlangıç motorudur. Amacım kimseyle ters düşmek yada polemiğe girmek değil. Ben çevremde 5-6 sene 125-250 cc lik motosiklete binen birisine rastlamadım. Tecrübe arttıkça beklentiler değişiyor. MCT artık bana yetmiyor. Büyükmakinalarla test sürüşü yapıyorum artık. Bana hem bütce hemde tarz olarak uygun olanını 2. motorum olarak alacağım. MCT'yi ise kısa mesafelerde kullanacağım. Benim fikrim budur.
MCT250 başlığına buradan bakabilirsin.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
heh işte konunun ehli adam gelmiş. saygılar arbetus.
-
arbetüs kardeş beni sen bi kullanıcı olarak bilgilendirdigin için önce teşekkür ederim ben motor bölümünü okudugum için motosikletime iyi bakacagıma inanıyorum ben ce çin malı olsanda motora iyi baktınmı bişey olmaz ki sen 13000 baya km yapmışsın sorun yok bu motor bana 2 sene dayansa hakkını ödemiş sayarım verdigim parayada acımam
-
2 milyara bi arkadaşta var istersen ? bilecikli. bana demişti verelim diye de ben custom süremiyom dedim
-
digi_boy teşekkür ederim arkadaşımda ben 0 almayı düşünüyorum ikinci el alırsam anca derb 125 gbr alırım biraz daha para koymam gerekiyo ama olsun
-
aramıza hoşşgeldin Ben de Giresun da okuyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)