bana bi yardım eli uzatacak kimse yokmu:(
Reklamlar
-
öncelikle herkese selamlar diorum siteye yeni üye oldum çözmem ne kadar zaman alır bilemiorum ama bayağı yoğun bi çalışma içindeyim işi gücü bıraktım sitenin başındayım bi el atın allah rızası için de aranıza kolay katılabileyim buarada unutmadan adım sevda 21 yaşındayım istdanbulda oturuyorum
Reklamlar
-
hosgeldin yukarda yeni msjlardan devamlı güncel konuları takip edebilirsin
-
tutku_rr adlı üyeden alıntı
öncelikle herkese selamlar diorum siteye yeni üye oldum çözmem ne kadar zaman alır bilemiorum ama bayağı yoğun bi çalışma içindeyim işi gücü bıraktım sitenin başındayım bi el atın allah rızası için de aranıza kolay katılabileyim buarada unutmadan adım sevda 21 yaşındayım istdanbulda oturuyorum
burdasın zaten....neyi çözemediniz???
-
-
nerden msj atılır bulana kadar bayağı bi uğraştım çok karışık gelio yani siz uuzn zamandır burda olabilrsiniz siz ilk girdiğinizde nasıldınız çok merak ediyorum :D lütfen bana sarışın muamelesi yapmayın mesela kullanıcıların resimlerinin olduğu bi bölüm gördüm bende resmimi koymak istiyorum ama nasıl yaparım onu bilemiorum:(
harbi türk teşekkürler hoşbulduk benimde tek dileğim katılımcı ve kalıcı olmak:D güsel sözmüş yeni farkettim:D
-
hoşgeldiiiiiin!
-
hoşgeldin hiç sıkıntı etme çok kolay çok da zevkli bi şekilde yaşayacaksın giriş sürecini ki gelişme bölümünü saymıyorum bile..bu dileklerimin olması dileğiyle
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
aramıza hos geldın sevda aramıza motor tutkunu bayanları gormek gercekten guzel ışşallah annenı ıkna eder motor alırsın,sıte konusunda hıc sorma benımde senden hıc farkım yok
ben rüzgara sevdalıyım ölüme diiillll :bounce:
-
sanırım annemi yaşadığı süre boyunca ikna etmem zor olacak:( ama şu site işini çözseydim ii olurdu bide burda arkdaşlar bazılarınızın msn adresleri yaızo eklememde bi sorun yoktur umarım
-
hoşgeldin aramıza sen anneni tanıştır biz onu kafaya alırız dert etme yaaahiç olmadı buluşmaya getiririz offff ozman hayır demez
Drift Religion
fatih şubesi
-
-
-
tutku_rr adlı üyeden alıntı
arkadasım ana sayfada sag tarafta resmının altında ozle mesaj bolumun var okurmusun orayı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olursun umarım forumda ii zaman geçirmen dileğiyle
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
-
sana tavsiyem tv deki motosiklet kaza haberlerini kesinlikle gösterme anne ne izlemesin .bu arada
-
-
agokce adlı üyeden alıntı
Anneyi razı etme yöntemlerinden biri şu olabilir. konu açıldığında anne hala olmazlanıyorsa
. motor alınır, ve daha sonra motrorun alındığı anneye söylenir. Bunun üzerine anne ile 1 ay kadar küs kalınır
. Bu süre içerisinde kaza yapmadan motora binilmiş ise doğal olarak anne ile aradaki buzlar da yavaş yavaş erimiş olur
.
Bu tam olarak benim yöntemdi işte ve çok işe yaradığı yaşanıp görülmüştür.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
neden bazılarımız aileleri kesinlikle karşı çıkarken bazılarımızın aileleri destekliyor? benimkilere motor aldığımı aldıktan sonra söyledim çünkü zaten karşı çıkmayacaklarını biliyordum, babam zaten destekledi, hatta yeni motorumu almamda yardım etti sağolsun ben biraz eğitim ile ilgili diye düşünüyorum, hem annem hem de babam İTÜ lü..
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)