Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

bana bi yardım eli uzatacak kimse yokmu:(

REKLAM ALANI
    caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aramıza hoş geldin

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    Alıntı BikerBoyz34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Barış Özçetin yazın çok ilgincime gitti çok değişik bi düşüncen var ama kesinlikle yanlış.Bunun okumakla falan hiçbir ilgisi yok.Benim babamda ODTÜ mezunu ancak bişey değişmiyo o da istemiyo benim motosiklete ilgi duymamı ama yarın birlikte fuara gelicez ve ben ona her geçen gün birşeyler kttığımın farkındayım en sonunda benim bu sevgiden vazgeçmeyeceğimi o da anladı ve bana küçük de olsa bi motosiklet almaya yanaşıyo.Onlara motosikleti sevdirmek tamamen bizim elimizde.Ülkemizde bazı kendini bilmezler yüzünden biz motosiklet severler hep dışlanıyo bu da gerek medyada gerekse günlük diyaloglarda hep aleyhimize söylenenler yüzünden.Herkesin ailesi evladını sever ona bi zarar geldiğinde herkesten çok üzülür.Senin ailen burda seni destekliyorsa bilki sana güvendikleri ve bilinçli oldukları içindir.Yoksa çağdaşlık kendini eğitimli görmek senin dediğin İTÜyle falan olmaz insan ancak kendisini eğitirse ilerler ve mantıklı düşünür.Bunlar benim düşüncelerim sen katılmayabilrisin polemik yaratmak sırf muhalefet olmak için yazmadım.Saygılarımla....
    dostum polemik amaçlı yazmadığın zaten belli oluyor, bende bir gözlemimi bir teorimi dile getirdim, senin babanla olan durumunu detaylarıyla bilmemekle birlikte tezimi çürütmüş olmuyorsun, çünkü baban odtü'lüyse zaten senin motor neden kullanmaman gerektiğini kendisi düşünmüştür, mesela seni tanıyodur ve aslında senin çabuk gaza gelen biri olduğunu biliyordur, belki kızlara hava atmak için motor istediğini düşünüyordur, yaşın çok gençtir vs.. akademik eğitim almış insan bunları hesaba katmayı bilir, herşeyi hesap eder ve eğer baktıki sen bu hevesinden vazgeçmiyosun, o zaman eğitim almanı ve ya bilen birileri ile bu işin ciddiyetini/amacını sana anlatabilir vs. yani sana demiyodur ki aman oğlum motora binme kaza yaparsın..

Motosikleti
    KROSS 250
    evet baris arkadaşimiz bu konuda çok haklı ama kişilerin geçmişide bu konuda cok etkin mesela allah gostermesın abinizin veye amcanızın vb. kaza yapması gibi olaylar ebebeyinleri cok etkiliyor
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Aramıza hoşgeldin. Kalıcı olman dileği ile...
    Çok şükür ailem motosiklet kullanmama karşı değil ama ara sıra uyarıda bulunuyorlar, uyarılarıda rahatsız etmiyor...
    Sana kolay gelsin....
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin..

Merak etme, sen sıkıntılarını dile getir, sitemizde bi çok centilmen bay bulunuyor.Yardım (eli) uzatırlar.. Mesela prometheus'a özel mesaj yazabilirsin, her derdine derman bulur..
    falcı pro her derde deva..

(amanın gitti üyelik)

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    bana bi yardım eli uzatacak kimse yokmu:(

yahu öyle iç parçalayıcı bi başlık açmışsınki ne oldu diye bakayım dedim. bir değil üç kere şaşırdım gerçi.. burada üçünü de saymayacağım. neyse yardım sever arkadaşlarımız var iyi ki..

hoşgeldin diyerek izninle kayboluyorum

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)