aramıza hoş geldin
aramıza hoş geldin
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
dostum polemik amaçlı yazmadığın zaten belli oluyor, bende bir gözlemimi bir teorimi dile getirdim, senin babanla olan durumunu detaylarıyla bilmemekle birlikte tezimi çürütmüş olmuyorsun, çünkü baban odtü'lüyse zaten senin motor neden kullanmaman gerektiğini kendisi düşünmüştür, mesela seni tanıyodur ve aslında senin çabuk gaza gelen biri olduğunu biliyordur, belki kızlara hava atmak için motor istediğini düşünüyordur, yaşın çok gençtir vs.. akademik eğitim almış insan bunları hesaba katmayı bilir, herşeyi hesap eder ve eğer baktıki sen bu hevesinden vazgeçmiyosun, o zaman eğitim almanı ve ya bilen birileri ile bu işin ciddiyetini/amacını sana anlatabilir vs. yani sana demiyodur ki aman oğlum motora binme kaza yaparsın..
evet baris arkadaşimiz bu konuda çok haklı ama kişilerin geçmişide bu konuda cok etkin mesela allah gostermesın abinizin veye amcanızın vb. kaza yapması gibi olaylar ebebeyinleri cok etkiliyor
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Aramıza hoşgeldin. Kalıcı olman dileği ile...
Çok şükür ailem motosiklet kullanmama karşı değil ama ara sıra uyarıda bulunuyorlar, uyarılarıda rahatsız etmiyor...
Sana kolay gelsin....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bana bi yardım eli uzatacak kimse yokmu:(
yahu öyle iç parçalayıcı bi başlık açmışsınki ne oldu diye bakayım dedim. bir değil üç kere şaşırdım gerçi.. burada üçünü de saymayacağım. neyse yardım sever arkadaşlarımız var iyi ki..
hoşgeldin diyerek izninle kayboluyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)