Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

bana bi yardım eli uzatacak kimse yokmu:(

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    öncelikle hoşgeldin kalıcı katılımcı olman dileğiyle..

msn eklemende bi sakınca yok ama herkes istemeye bilir önce pm den yazarsın sonra onay alırsan msn den yazarsın..

valla benimkiler evlatlıktan ret edeceklerdi fakat bana sökmez ehi ehi..

çok dert etme motosikletin hep iyi anlarını göster avantajlarını bilsin kaza haberlerinden uzak tut gönlüne göre bi motor al sakince onuda arkanda gezdir ben motosikletsiz yapamam de sizden yıllardır bişey istemiyom bi motosikleti çok gördünüz de at bişiyler yalandan kimse ölmez benim taktik bizimkilerde çabuk etki etti bi de sen dene istersen..

el oğlu terkeder gider ama motosiklet asla..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hogeldiniz sefalar getirdiniz eliniz kolunuz boş gelmişsiniz, börek neym açman lazım.

neden bazılarımız aileleri kesinlikle karşı çıkarken bazılarımızın aileleri destekliyor? benimkilere motor aldığımı aldıktan sonra söyledim çünkü zaten karşı çıkmayacaklarını biliyordum, babam zaten destekledi, hatta yeni motorumu almamda yardım etti sağolsun ben biraz eğitim ile ilgili diye düşünüyorum, hem annem hem de babam İTÜ lü.. bu yazıyı yazan arkadaşımı kesinlikle kınıyorum bu sadece tercih meselesi aileler çocukları hep kendiler gb olsun kendi istedikleri mesleği edinsin die uğraşırlar benim ailemde motorlardan hoşlanmıyor ve hatta korkuyorlar ama araba istesem şu an alacaklarını söylüyorlar o yğzden lütfen bilmeden yanlış düşünceler edinmeyelim

Motosikleti
    mondial agk 125
    Alıntı tutku_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım annemi yaşadığı süre boyunca ikna etmem zor olacak:( ama şu site işini çözseydim ii olurdu bide burda arkdaşlar bazılarınızın msn adresleri yaızo eklememde bi sorun yoktur umarım
    MSN ADRESİNİ EKLEMENDE BİR SORUN YOKTUR ZATEN BU SİTEDE KÖTÜ BİRİSİNİN OLACAĞINIDA SANMIYORUM ARAMIZA HOŞGELDİN motorsikletler hakkında soruların olursa BANA MSJ ATABİLİRSİN

345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f,hyosung gt250r
    slm hoşgeldin...eğer işimiz anneye babaya kalırsa burdaki çoğu arkadaşımız bu zevkten mahrum kalırdı
    benim durumum yok aile eline bakıyoruz diyosan daha çok bakarsın bence hiç bekleme aldır otomobilini...hiç olmazsa bundan mahrum kalma derim ben...Hiç olmadı biraz kullanırsın sonra satar motosikletini alırsın Kafayı kullan boşver inatlaşmayı aldır arabamıdır otomobilmidir ne karınağrısıysa o dört tekeri motosikletine sermaye yaparsın

öyle dediin gb olsa para benim ama motor alırsam sanırım kendime bde yaşamak için ev bulmam gerekicek yani evsiz kalabilme ihtimalim çok yüksek

Hoşgeldin..sitedeki arkadaşlarımız bayanlara yardımcı olmayı çok severler
    ..ah birde bana yardımcı olunsa izninle senin açtığın topiğede yazıyorum tdm 850 kullanmış olan,kullanan arkadaşlarr ilgilenirseniz sevinirim..burdaki resimlere sende bakabilirsin
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1002317

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    bak bir el ıstedın bin el geldi ama

herkez h.g. demiş zaten bende bari nasılsın iyimisin sıteyi çözebildinmi varmı bı sorun dıyeyim ?

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben elimi uzatim ne vardı?
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    " AK "
    +1 hoşqeldin .
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Merhaba ve hoşgeldiniz,

bir mesajdan alıntı yapmak istereniz,her mesajın altında (sağ) alıntı butonu var.
    yeni bir mesaj yazmak isterseniz, sayfa sonunda cevap yaz butonu var

ama en güzeli ve kolayı, İstanbuldaki dostlarmız sık sık biraraya gelirler!
    o toplantılara katılın ve öğrenmek istediğiniz tüm detaylara değinin

upload işlemini bilmiyorsanız mutlaka birilerini izlemeniz ya da deneme yanılma yolunu tercih etmelisiniz :-)

saygılar ve kalıcı olmanız dileğiyle

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    Alıntı tutku_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden bazılarımız aileleri kesinlikle karşı çıkarken bazılarımızın aileleri destekliyor? benimkilere motor aldığımı aldıktan sonra söyledim çünkü zaten karşı çıkmayacaklarını biliyordum, babam zaten destekledi, hatta yeni motorumu almamda yardım etti sağolsun ben biraz eğitim ile ilgili diye düşünüyorum, hem annem hem de babam İTÜ lü.. bu yazıyı yazan arkadaşımı kesinlikle kınıyorum bu sadece tercih meselesi aileler çocukları hep kendiler gb olsun kendi istedikleri mesleği edinsin die uğraşırlar benim ailemde motorlardan hoşlanmıyor ve hatta korkuyorlar ama araba istesem şu an alacaklarını söylüyorlar o yğzden lütfen bilmeden yanlış düşünceler edinmeyelim
    o yazı bana aittir, burda kastım akademik eiğitim almak, akademik eğitim almış kişilerin hayat görüşleri, olaylara tepkileri, çocuklarını yetiştirmeleri vb birsürü şey eğitim almamış kişilere göre daha akılcıdır çünkü size akılcı düşünme öğretilir. mesela eğitimsiz biri gazetelerden okuduğu kaza ve ölüm haberlerine inanacaktır ve motor tehlikeli diye düşünecektir, eğitimli biri ise insanların neden kaza yaptıklarını, gerçek istatistikleri vb araştırıp öğrenir ve aslında motorun gazetelerde yazdığı kadar tehlikeli olduğunu anlayabilir.. çocuğunu iyi yetiştirmiş bir ebeveyn çocuğuna güvenir, onun nerde ne zaman ne yapacağını kestirebilir, eğitimsiz bir ebeveyn ise aman benim çocuğum sokakta top oynamasın düşer, aman benim çocuğum motora binmesin kaza yapar zihniyeti taşır. umarım anlatabilmişimdir.

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı barisozcetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden bazılarımız aileleri kesinlikle karşı çıkarken bazılarımızın aileleri destekliyor? benimkilere motor aldığımı aldıktan sonra söyledim çünkü zaten karşı çıkmayacaklarını biliyordum, babam zaten destekledi, hatta yeni motorumu almamda yardım etti sağolsun ben biraz eğitim ile ilgili diye düşünüyorum, hem annem hem de babam İTÜ lü..
    alakası yok senin baban 10 yaşındayken deden motorla kaza yapıp ölseydi senin babanda izin vermezdi benim babamda motoru sever ama bu yuzden ne kendisi biner nede bana izin verir sen şimdi madem izin vermiyor motoru nasıl aldın derdin ben o motoru alıncaya kadar göbeğşn çatladı ailemi karşıma ladım babam ewden attı sonra dostlar saolsun barıştırdı

sevda kusura bakma topiğini alt üst ettim aile bakımından allah yardımcın olsun bu arada hoşgeldin
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hoşgeldin..

Merak etme, sen sıkıntılarını dile getir, sitemizde bi çok centilmen bay bulunuyor.Yardım (eli) uzatırlar.. Mesela prometheus'a özel mesaj yazabilirsin, her derdine derman bulur..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    hosgeldın aramıza bız gelen herkesı kabul ederız sıteyıde yavas yavas ogrenırsın hergun yenı bıse ogrenırsın merak etme

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    hoş geldin aramıza umarım aileni ikna edersin zaten kacımızın ailesi destekliyor ki : )))

Sevgili Barış Özçetin yazın çok ilgincime gitti çok değişik bi düşüncen var ama kesinlikle yanlış.Bunun okumakla falan hiçbir ilgisi yok.Benim babamda ODTÜ mezunu ancak bişey değişmiyo o da istemiyo benim motosiklete ilgi duymamı ama yarın birlikte fuara gelicez ve ben ona her geçen gün birşeyler kttığımın farkındayım en sonunda benim bu sevgiden vazgeçmeyeceğimi o da anladı ve bana küçük de olsa bi motosiklet almaya yanaşıyo.Onlara motosikleti sevdirmek tamamen bizim elimizde.Ülkemizde bazı kendini bilmezler yüzünden biz motosiklet severler hep dışlanıyo bu da gerek medyada gerekse günlük diyaloglarda hep aleyhimize söylenenler yüzünden.Herkesin ailesi evladını sever ona bi zarar geldiğinde herkesten çok üzülür.Senin ailen burda seni destekliyorsa bilki sana güvendikleri ve bilinçli oldukları içindir.Yoksa çağdaşlık kendini eğitimli görmek senin dediğin İTÜyle falan olmaz insan ancak kendisini eğitirse ilerler ve mantıklı düşünür.Bunlar benim düşüncelerim sen katılmayabilrisin polemik yaratmak sırf muhalefet olmak için yazmadım.Saygılarımla....
    :bestmt:

Motosikleti
    KROSS 250
    akkadaşım armıza hosgeldin ben ce ilk olarak emanet bi motor bul aslında bunu daha öncede yapmissın DÜŞMEDEN VE KAZA YAPMADAN onu sokak araların da gezdir mumkunse trafiye kapalı olsun ve guvenını al daha sonrada yavaş yavaş alısır karşında bunu babasına yapmiş biri duruyor. ( ikiteker seytan işi derlerse unutmasınlarki seytanda bir melektir)
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Motosikleti
    xy150 çelik
    hoş geldin aramıza sıkılmazsın eminim bruada

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    öncelikle aramıza hoşgeldin Sevda... Siteyi biraz incelediğinde zaten Çözeceksin anasayfaya tıkladıgında mesela suan okunan yazılan aktif konuları inceleyebilirsin En Başında Anne Konusuna Gelince annem ilk zamanları çok kızar Çok korkar hiç istemezdi motosikleti ... Ama Artık Güvendi 12 senemi Devirdim ... SAdece Soguk havalarda TArtışıyoruz
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)