selamlar motosiklet camiyası
Reklamlar
-
ben 23 yaşında motosiklet hastası biriyim baya süredir otomobil kullanıyorum ama motosiklet tutkumun yanında hiç kalır otomobil ama gelin görünki motosiklet sahibi olamadığım için uzaktan iç geçirerek bakıyorum beni de muhabbetinize kabul ederseniz acayip sevinirim saygılar....
Reklamlar
-
Hoş Geldi Fireblade ne demek muhabbetımızede hoş geldın zaten amac muhabbetı bol bır forum
-
-
hoş geldin, keşke buluşmaya da gelseydin
-
hoşgeldin
kabul etmek ne demek seni kucaklarlar kucaklarlar. motorculardaki samimiyet kımsede yoktur. çok sevineceğine ve dayanamayıp motor alacagına emınım:
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
Hoşgeldin, :
-
Muhabbetimize ve sitemize HOŞGELDİN... :
-
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
herkeze çok teşekkür ederim bu arada kadıköydeki buluşma resimlerine baktım motosikletler süper sohbette öyle olmuştur herhalde :
-
emin ol muhabbette süperdi. :
-
Admin
hosgeldin
-
hoşgeldin CAMİAya!
-
ali şeni hatırladım birden
bu camia lafları geçince
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
hatırlamamak eldemi fenerbahçe zamiyası)) derdi bu arada hondacbr1100xx sizin orada bi faroz vardı ünü istanbula kadar geldiydi maçlarda falan farozlular diye duyuyoduk nasıl abi dedikleri kadar belalımı....
-
Aramiza hosgeldin dostum...
-
fireblade adlı üyeden alıntı
hatırlamamak eldemi fenerbahçe zamiyası
)) derdi bu arada hondacbr1100xx sizin orada bi faroz vardı ünü istanbula kadar geldiydi maçlarda falan farozlular diye duyuyoduk nasıl abi dedikleri kadar belalımı....
abi sen neden bahsediyorsun. belalı olmaz olurlarmı. en kral istanbul serserilerine taş çıkartırlar. ama şunu diyeyim ben hiç o belalarına rast gelmedim. pek oralara gitmem ama dedikleri doğru yani. oralara gitmem dedim ama artık gitmek zorundayım. motorcu derneği açıldı hemen farozun göbeğinde. erkeksen gitme.
-
her yerin belası başka her horoz kendi çöplüğünde olayı bende trabzonlu arkadaşlarımdan duydum neyse sende bi motor al ama oralarda yani farozda dernekte kasklı özel montlu dolaş yani ful aksesuar motor kullanır gibi ne olur ne olmaz))) dimi
-
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler