ben rüzgara sevdalıyım ölüme diiillll :bounce:
hoşgeldin aramıza murat kardeşim sitemizde oooo daha neler var neler eminim sitemizden mutluluk duyacağını emin kazasız belasız sürüşler lastiğin hep düz bassın
Drift Religion
fatih şubesi
hoş gelmiş sefalar getirmiş . iyi eglenceler dilerim kendisine tanışmak dilegiyle
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
arkadaşlar murat kardeşimizde herman abinin kuzeni oda istemiş üye olmayı oda mutluluğa erişti tekrardan hoşgeldin
Drift Religion
fatih şubesi
Aramıza hoşgelmiş. Kendisi nerelerde...???
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
aramıza hoşgeldin
.......................
Hoş Geldin
............
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
hoşgeldinde nerdesinnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hosgeldin murat abi sefalar getirdin
Merhabalar burak kardeşim sana çok zahmet verdim.insanların bizleri serseri olarakk görmesine karşın sizin bu güzel topluluğunuzdaki faliyetleriniz bence o düşünceye karşı en güzel cevap yüzyüzede görüşmek dileğiyle kazasız günler.
Teşekkürler okan kardeşim esas siz bana sefa getirdiniz aranıza almakla görüşmek üzre.
Merhabalar hoşbulduk görüşmek üzre
1.topik açmayı bilseydim kendim açardım.2.seninle tanışmışmıydık pardon.3sen bu tavrınla nasıl böyle güzelbir guruba üye oldun?4.eminim karşılaşınca yanlış düşündüğünü anlıycaksın!
Evallah caner kardeşim hoşbulduk sağolasın.
Sağolasın efe kardeş hoşbulduk.
Herman kardeşim bir doayen olmasına karşın mütevaziliyle benim elimden tuttu sağolsun sizin gibi insanlarla tanışmama vesile oldu öptüm seni kuzen
Hoşbulduk kendim geldim biraz geç geldim telafi etmek ümidiyle .
Kardeşim siz10 numarasınız pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum.
Hoşbulduk iyi dileklerini paylaşıyorum görüşmek üzre.
Kapılma Rüzgarıma Sende Yanarsın..!!!!!!:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)