hoşgeldin eskitmişin motoru bile yahu kazasız belasız
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
1 sene mi olmuş ne
neyse çaktırmamayayım
hhoşgeldin...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
pininfarina geçde olsa hoşgeldin diyelim,ama abi hiç yabancı gelmiyorsun.şöyle hoşgeldin derken biraz taze üye olsun istemiyor da deyilim keşke ismini,yerini, mesleğini yazsaydın.
hoşgeldin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Hoşgeldiniz efendim ; Beverly de çok hoş duruyor ; umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz
aramıza hoş geldin ....
farrari hoş geldin bende senin gibi üye olduktan 1 ay onra buraya konu açmıştım..
dediğin gibi geç olsun güç olmasın..
hoşgeldin aramıza katılımcı olman dileğiyle
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
hoşqeldin...kaçakta olsa 15.03.2008 qezimize qel istersen...tanışma fırsatı olur...ortaköy we bebek yapacağız zen' lerimiz ile...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Hoşgeldin..Biraz geç oldu sanki Pasta konusunu kim açacak merak ediyorum,bu başlığı açmakla yeni üye sayılırsın,motoruda yeni aldığını düşünürsek ve motor da resimde biraz kirlenmiş görünüyor..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
hosgeldın aramıza.... +25555555
Uyar bana hocam buyuk ihtimal gelirim. Tarih belli saat ve mekan ismi yazarsan sevinirim
Oooo ne demek ayipsin bir piaggio'cu dostum pasta arzulamis cokmu Birgun ayarlayalim olmazsa islatalim bisiler havalar duzeliyor artik nasil olsa.
Bu arada sevgili,
@cbr125faik, @Mert, @istburak, @ekşioğlu efe. @06bluedragger, @hızlıcesi2, @szr ve @demirgursel
Hepinize tek tek tesekkurlerimi iletiyorum arkadaslar, varolun sagolun. İslatirsak sayet birgun beklerim hepinizi ona gore
tekrar hoş geldin diyelim o zaman
pininfarina;
kız arkadaşımın abisine çok benziyorsun avatardak fotoda o yuzden pek buLaşmiim diyorum mesajLarIna, ama şimdi baktum ki hiiiiççç aLakasıı yok ohhh :p bu sevincimi payLaştıktan sonra da fm,
Yahu hani böLe bu tarz scooter maxscooter rekLAmlarI oLur ya hani, aLtInda Levi`s üstte bir poLo t-shirt iLe şehirde süzüLür motoruyLa uygun renkLerde rekLam fiLminde insanında içi gider karizmaya off be abi aLsam motoru ne manita yaparIm gibi hani :p AYYNI onLar gibi waLLa hatta bizzati türkiye şubesi makina iLe tümLeşik karizmana +1
Pasta börek işine giricem bu tanışma oLayLarına yukLenin EVET EVET yükLenin
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)