Arkadaşlar kısa süre içinde chopper tarzı bır motor almalıyım.Ayda yaklasık 4000 km yapacak az yakıt tüketecek ve az sorun cıkaracak bır motor tavsıye etmenızı rica edıyorum.en cok 5000 ytl odeyebılırım.2ç el mı sıfırmı.Teşekkurler..
Arkadaşlar kısa süre içinde chopper tarzı bır motor almalıyım.Ayda yaklasık 4000 km yapacak az yakıt tüketecek ve az sorun cıkaracak bır motor tavsıye etmenızı rica edıyorum.en cok 5000 ytl odeyebılırım.2ç el mı sıfırmı.Teşekkurler..
regal raptor 250e derim ben
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Help help...
Yettim gaari
Hyosung gv leri öneririm.. Hiç sorun çıkarmaz, az yakar, chooperdır , çok km yapar, 5000 e bulman olasıdır
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
yani ayda 4000 diyorsan sıfır al derim. ama neden chopper? o kadar rahat bi motosiklet mi? hergün 120 km.. o kadar işlevsel bi motosiklet mi bu chopper lar?
ben sadece sesli düşünüyorum.. doğrusu kullananlara sormak lazım.
hyosung derim bende, yanlız nasıl yapacaksın ayda 4000 km yolu merak ettimAyda yaklasık 4000 km yapacak
Önelikle motor ehlıyeti için yeni basvurdum.ilk kez motor kullanacagım.Su an bodrum güllükteyım ve haftada 2 kez kızlarımı ormek ıcın ızmıre gıdecegım.Yanı yol bodrum ızmır arası.Chopper rahat gbı geldı o yuzden onu sordum.bıde yas 38.Agır olsun dedım.Bilmiyorum yanlışmı dusunuyorum.
ara bul tara.madem chopper diosun 2.el bi kawasaki en 500 al.5000 e bulursun
temiz bişey 93-97 model arası.
slm bence Hyosung GV ıdeal bı moto dedın krıterlere uygunn
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
hyosung galiba değilmi.sıfırı 7 cıvarıydı galiba. o zaman soyle dıyeyım burdan ben arkadaslara bıldıgı boyle bır arac olan arkadaslar bana yazarlarsa izmirde tabııkı memnun olurum.bu arada regallerde hosuma gtmıstı.gercı hıc hyo gormedım ama...
Emin olm bu aquilla..
Gv 250 farklıtdı sanırsam
hyo regalden güzeldir enazından v motor (:
chopper gayet rahat istedigin kadr yol yaparsın ama sehiricinden biraz yorar ama deger..
GV250 kullananlarin en az sikayet ettigi bu fiyat araligindaki makina baslangic icin mukemmel
ya inanılmaz bu.daha dun uye oldum.az once mesaj yazdım ve herkes yardım ıcın bıseyler yazıyo.neresı burası arkadaslar..motorsıklet kullanıcısı olacagım ıcın sımdıden mutlu oluyorum.cok tesekkurler
ayıptır soylemesı motosıklet.net dıgerlerınden farklıdır
carpe diem
pekı bı sey daha sorucam kusuruma bakmayın.sımdı sıtesıne baktımda bıde gt 250 var.gv250 mı gt 250 mı.fıyatla aynı.ne fark var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)